Napisano 17 Wrzesień 200915 l khy, khy - chyba pamiętam ten model :) Przydałaby się większa rozpiętość barwna - może warto by zapuścić czymś ten szary kolor?
Napisano 17 Wrzesień 200915 l zaduzy ten dof, za jednolity kolor statku no i tlo to chyba hdrka :/ daj w tlo jakies piekne niebo
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Autor err, ma to byc sugestia ze to fota marko plastikowego statku jakby ktos nie skumal;s
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Fajny efekt Tomek! Super ten DOF. W czym renderzone? I czy DOF z renderera czy postpro? I co to za łajba?
Napisano 17 Wrzesień 200915 l jak dla mnie ten Depth of field jest trochę za duży jednak, Całość statku jest na pierwszym planie, a tylko część jest ostra, przez to efekt męczy wzrok i ciężko mi się skupić na szczegółach modelu.
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Taki efekt amatoskiego makro ci wyszedł. Nie jest źle wuju, tylko tak jak M@ti prawi: kolorki od pomieszczenia przydało by się na tej szarzyźnie załapać.
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Całkiem spoko, tylko nad tłem bym się mocno zastanowił. Co do kolorków, to popieraz zdanie kolegów wyżej. Jeszcze kilka ruchów i był by naprawdę niezły wypasik :) Pozdrawiam
Napisano 17 Wrzesień 200915 l Autor hehe no pewnie ze mozna to dopiescic, ale to byla taka zabawa na godzine (razem z renderem:)) sie zastanawiaelm czy mozna cos na szybko fajnego uzyskac :) czy amatorski dof, no na pewno, o fotografii mam zerowe pojecie, robilem go na oko tka jak by moj badziewny aparat go zrobil :P tak czy siak chyba jeszcze odgrzebie jakis model i sie pobawie z uzsykaniem realnego makro :)
Napisano 25 Wrzesień 200915 l Panowie, ustalmy pewne szczegoly, STATKI TRANSPORTUJA BANANY Z AFRYKI, a to jest okret: ] Wedlug PWN, Statki moga byc okretami(w pewnych okolicznosciach), ale nie na odwrot: ] pozdr