Myszek Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Witam, nie wiem czy dobrze to nazwalem dla mnie są to sceny, chcialbym abyscie powiedzieli co sadzicie o moich pracach, i jak ktos jest pomyslowy moze je nazwac bo ja nie wiem co to jest i druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Przegladalem juz te scenki na Twej sronece. Przede wszystkim wielki plus ze to Brazil :D (chyba nie musze pisac jaki render jest najlepszy na swiecie ) co do samych scenke sa ladne, pomyslowe i przyjemnie sie je oglada choc brakuje im jeszce takiego \"polotu\" i lekkosci Przy tego typu prackach trudno powiedziec co jest zle poprostu czasami ktos postawi box\'a i jest rewelacja a ktos inny wymorduje samochod i jest do d*** Dla mnie w szkolnej skal to tak 4 ale moim zdaniem w dobra strone zmierzasz. Czekam na kolejne prace !! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 najpierw mam taką mała uwagę: przy zapisie w jpg pomyśl nieco o tych ze słabszym łaczem, ok? ten pierwszy obrazek mozna spokojnie zapisać w 50kB bez widocznej róznicy... a o samych obrazków - pierwszy ma śliczne miedziane kolorki, co do modelu to fajny, bardzo mi przypomina ten na którym w 3dsmax 5.0 pokazywany jest modyfikator Symmetry drugi nieco mniej mi się podoba, szczególnie jeśli chodzi o kolorystykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 no za duzo to sie tu nie narobiłes... nie ma co oceniac kunsztu, jedynie kompozycja, no nie jest zła.. wyglada ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Archangel: o jaki \"polot\" chodzi ?? moglbys mi to jakos wytlumaczyc albo podac jakies linki do galerii na ktorych moglbym sie wzrowowac w tego typu pracach, bo isc na slepo i czekac az wyjdzie dobrze to troche bez sensu. A co do tego robienia to rzeczywiscie sie nie narobilem bo obie scenki robilem 3 dni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 ten pierwszy render na prawde swietny, podoba mi sie, oryginalne i dobrze wykonane... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 A ja tu nicx nie widze, niestety. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Wedłóg mnie bardzo ciekawe pracki. Na pierwszy rzut oka VRay mi wskoczył do głowy - te materiały. Zastanawiam sie jak modelujesz te \"rzeczy\" skoro nawet nie wiesz co ci z nich wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 To pierwsze to kosiarka a to drugie to cHomiki co nie wiedzą kto skrzypi filca na dworzu o parapet. Zgadłem ?? E!??! Gdzie mój podpis ?!?? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 na drugim mogles zrobic jakies normalne lazenie z podlaga tych lekko zmodyfikowanych tubek, bo tak to teraz troche srednio wygloda, ne wiem czemu ale kojazy mi sie to ze swieczkami;) a ta kulka na 1, kieyds gdzies w sieci widzialem cala galerie 3d tylko o kulkach:) twoja ni ejest zla ale jest malo \"solidna\" wdl mnie, tj jakby jakies zdiecko chciala sie nia bawic to by ja szybko popsulo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 ! pracka to toczący sie silnik do zabijania, a druga to las zamozadowalaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 fajne pracki szczegulnie ta druga mi sie podoba good work Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 Mnie sie podobają obyswie pracki. Są takie niż wszystkie i dlatego są superowe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 pierwsza ekstra druga fajne glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi