Napisano 25 Wrzesień 200915 l Witam wszystkich, dawno nic nie pokazywałem więc trza było się za coś zabrać, i padło na taką wizkę. Na razie wstępne modele. pozdrawiam
Napisano 25 Wrzesień 200915 l więcej detali. nadaj lepsze kształty. masz refkę? bazuj się na katalogach i innych obrazach :) Nie zapomnij barcelona chair :p ;)
Napisano 27 Styczeń 201015 l Te panele na suficie to będzie szklane czy tak zostaje bo jeżeli szklane to chyba nie może tam być uchwytu do lampy? I czy aby nie ma przerwy między ścianą a podłogą (tej po ,, lewej):) Fajne zasłony:) Czekam na upy, pozdro.
Napisano 27 Styczeń 201015 l Autor nie, sufit nie będzie szklany, dziura między ścianą a podłogą po lewej jest(no tak jest na refelce)
Napisano 27 Styczeń 201015 l sorry nie sprecyzowałem :) chodzi mi o dziurę przy podłodze bo coś sie tam swieci i dziwnie drzwi się stykają:)
Napisano 27 Styczeń 201015 l Autor zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku że to światło zza okna
Napisano 28 Styczeń 201015 l Ja myślę, że AA leży, lewa ściana swobodnie lewituje i jest za ciemno. Firanki są szklane? Przynajmniej takie odbicia mają.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Autor lewa ściana lewituje bo ma lewitować, niskie nastawy AA żeby czas renderu krótszym był, no z tymi firankami to muszę pokombinować jeszcze
Napisano 29 Styczeń 201015 l Autor ferie się zaczynają to i maluteńki upik: prosto z 3ds: po lekkim PS'ie:
Napisano 30 Styczeń 201015 l ogolnie git tylko wszystko wydaje sie jakby lewitowalo i zmien material tego stoliczka bo tak jakos nie pasuje
Napisano 30 Styczeń 201015 l indian a masz tam sky portale vRayowe? lepsiej by było same vRay lighty, ale nie sky portal tekstura podloza nie podoba mi sie, zbyt intensywna :) jaki color mapping? scena dosłownie przejarana, secondary bounces gi stawnij 0.9
Napisano 30 Styczeń 201015 l Autor no nie trafiłeś, mam same vraylight w oknach, klepka na podłodze na razie w fazie próbnej color maping typu reinhard m.b.g na 1, przejarane bo w szopie trochę rozświetliłem