indian Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Witam wszystkich, dawno nic nie pokazywałem więc trza było się za coś zabrać, i padło na taką wizkę. Na razie wstępne modele. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refused Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 wydaje mi sie ze cos nie tak ze skala jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 więcej detali. nadaj lepsze kształty. masz refkę? bazuj się na katalogach i innych obrazach :) Nie zapomnij barcelona chair :p ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 dzisiejszy progres: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Te panele na suficie to będzie szklane czy tak zostaje bo jeżeli szklane to chyba nie może tam być uchwytu do lampy? I czy aby nie ma przerwy między ścianą a podłogą (tej po ,, lewej):) Fajne zasłony:) Czekam na upy, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 nie, sufit nie będzie szklany, dziura między ścianą a podłogą po lewej jest(no tak jest na refelce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 sorry nie sprecyzowałem :) chodzi mi o dziurę przy podłodze bo coś sie tam swieci i dziwnie drzwi się stykają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku że to światło zza okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ja myślę, że AA leży, lewa ściana swobodnie lewituje i jest za ciemno. Firanki są szklane? Przynajmniej takie odbicia mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Mówiłem, że ściana lewituje ^_^ sorry za OT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2010 lewa ściana lewituje bo ma lewitować, niskie nastawy AA żeby czas renderu krótszym był, no z tymi firankami to muszę pokombinować jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2010 ferie się zaczynają to i maluteńki upik: prosto z 3ds: po lekkim PS'ie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 daje co zrobiłem wczoraj jeszcze z większymi nastawami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRmike Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 ogolnie git tylko wszystko wydaje sie jakby lewitowalo i zmien material tego stoliczka bo tak jakos nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Styczeń 2010 Share Napisano 30 Styczeń 2010 indian a masz tam sky portale vRayowe? lepsiej by było same vRay lighty, ale nie sky portal tekstura podloza nie podoba mi sie, zbyt intensywna :) jaki color mapping? scena dosłownie przejarana, secondary bounces gi stawnij 0.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2010 no nie trafiłeś, mam same vraylight w oknach, klepka na podłodze na razie w fazie próbnej color maping typu reinhard m.b.g na 1, przejarane bo w szopie trochę rozświetliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi