Chalek Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 czesc moja ostatnia pracka. nie jestem z niej za bardzo zadowolony, powinienem jeszcze nad nia posiedziec, ale mi sie nie chce. nie jest tez taka najgorsza, wiec sie pochwale :) jak zwykle w swoich pracach widze duuuuzo bledow jesli ktos chce high-res to moge przeslac mailem pzdr Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 1. Wygląda jak model uliczki a nie miejsce 2. Kto tam codzennie myje i czyści białą ulice/chodniki ?? 3. Płaskie kraty ? 4. Krzywe to wszystko (zapewne takie miało być ale... dziwnie wygląda) 5. Textury do kitu A reszte zostawie dla innych wypowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Wygląda jak uliczka z kartonu. Na duże obiekty dawaj teksturki w wysokiej roździelczości i ze szczegółami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Originally posted by TouchThis 1. Wygląda jak model uliczki a nie miejsce 2. Kto tam codzennie myje i czyści białą ulice/chodniki ?? 3. Płaskie kraty ? 4. Krzywe to wszystko (zapewne takie miało być ale... dziwnie wygląda) 5. Textury do kitu 1. zgadzam sie 2. nie wiem :) 3. nie rozumiem? Nie sa plaskie, w jakim sensie plaskie? 4. Krzywe jest w rzeczywistosci, robilem to ze zdjecia 5. Tekstury sa takie sobie, faktycznie. Dor: Tekstury na dużych obiektach są w bardzo wysokiej rozdzielczości. W którym miejscu wygląda, że są w niskiej? Swoją drogą teraz widzę, że jest to żle wykadrowane/skomponowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 można by jeszcze poprawić ten obrazek, czemu nie wrzuciłeś do WiP-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 z lenistwa i braku wytrwalosci. Mam juz dosc tego obrazka, wole zabrac sie za cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Zapewne Dor\'owi chodziło o ten bump na ścianie, nie jest przekonywujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Wrazenie ze jest to model uliczki, makieta robi min. duzy DoF, przy takiej ogniskowej obiektywu jak na twoim obrazku DoF byl by duzo mniejszy, wez to pod uwage przy kolejnych pracach. Co do reszty to zgadzam sie z przedmowcami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Zgadzam, sie ze dof jest za duzy, wyglada przez to (miedzy innymi) jak papierowy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 jakos tam za czysto co oni tam vanichem czyszcza podloge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 rzeczywiscie za czysto, dof działa na nie korzysc, zresztą jest nie realny do osiągnięcia. a tak wogole tomi sie podoba. jak troche jeszcze posiedzisz bedzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi