martez Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 No więc taki breloczyk na klucze, dodatkowo połączenie przyjemnego z porzytecznym. Dobry do gry w pubie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 nie ma tu za bardzo oceniac wiec napisze tylkoze fajny pomysl bo kostka jak kostka (kostka?!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Hehe, mi to przypomina kule u nogi wieznia :) Fajny pomysl, ladny render Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 bardzo przyjemne tylko ten bialy metal jakis taki zbyt bialy - malo metaliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 oświetlenie bardzo fajnie wyszło. bardzo jasno, pastelowe ciepłe kolory, miękkie cienie ładna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 bardzo ladnie i przyjemnie, moglbys dodac klucze :) bo troszeczke pusto jst :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Dzięki za komentarze. Pomysł nie mój, dostałem ten breloczyk w prezencie od naszego krajowego monopolisty alkoholu ;) Render w 3dsmax5.0+Brazil (około 2h przy zegarze 1800) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 pomysl fajny ale jakos mi te napisy na kostce nie pasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi