Napisano 12 Kwiecień 200420 l ok 5 godz. pracy - pierwsza pracka low poly którą postanawiam pokazać proszę o krytykę. Mam nadzieję że zrobię całą postać... i może użyję jej do mojej animacji 210 faców
Napisano 13 Kwiecień 200420 l powiem tylko, ze dlugos to skrobal :). ale dobre jest... widze inspiracje panem P. :>
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Jeśli to ma być docelowo siatka low poli to mozna duuuuużo poligonow zoptymalizowac (np. pod łukiem brwiowym). Usta są za bardzo przesuniete w dół (za duza odleglosc miedzy nosem) jeśli przesuniesz je do góry okaze sie ze broda bedzie za duża :). Przy kosciach policzkowych mozna odwrócic jeden poligon. Jesli robisz usta 3d to trzeba dodac zagiecie pod ustami teraz wyglada troche jak małpa. Uszy są za duże i za kanciaste w porownaniu ze szczegółowością oczodołow. Trzeba być konsekwentnym w tworzeniu detali. Pozdrawiam.
Napisano 13 Kwiecień 200420 l raven ma racje - no i faktycznie - \'podetnij\' mu usta - bo teraz nie bardzo to widze
Napisano 15 Kwiecień 200420 l ....czemu (ftorek) mnie sie pracka podoba. troche dlugo robiona ale jest fajna zgadzam sie co do ust
Napisano 15 Kwiecień 200420 l ehh, a moze tak mialo byc?... chociaz po front widoku to wydluzylbytm mu te usta.
Napisano 18 Kwiecień 200420 l nielot: \'nie bardzo to widze\' w sensie ust - po prostu jak na czlowieka to nie takie i tyle - a tak ogolnie to spox
Napisano 16 Maj 200420 l Autor mam juz całego kolesia :) co prawda jeszcze do poprawy (szczególnie ten bez ubranek), ale pokazuje bo potrzeba mi mobilizacji do pracy i licze na Wasze komentarze ;) buźka troche poprawiona -już ok? a poza poprawkami typu grupy wygładzania, siatka itp. itd. postaram się uszczegółowić dłoń (paliczki dorobić) no i trochę szybciej już mi to modelowanie LP idzie :>
Napisano 16 Maj 200420 l Fajny koleszka ! Uwielbiam kanciki ! I jestem ciekawy czym go ubierales ? Czekam na teksturki :) Oby tak dalej !
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Bardzo mi sie podoba. Wygląda naprawde ciekawie! Choc ubranie juz nie tak dobre, ale to nic. Pozdrawiam!
Napisano 30 Czerwiec 200420 l Witam! Fajniutki ten modelik. Mam nadzieje ze nie pierdykles nim w kat i zobaczymy go ukonczonego. Aha i podpisze sie pod tym co napisal Pionier. Pozdrawiam.
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor oto siateczka modelu. zdaje sobie sprawe z tego ze mozna by wiele poprawic ale zostawie narazie tak jak jest. teksturki juz zaczalem -beda niedlugo
Napisano 19 Lipiec 200420 l Uszy ma trochę za duże. Bryła bardzo fajna, topologia mesha trochę mniej- jakby miał kucnąć to kiepsko będzie z kolanami...