Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Spoko, faktycznie scenka na drugim obrazku świetna, tylko szyby bym zmienił żeby bardziej refleksowały otoczenie i wogule jakieś nienaturalne to szkło ale i tak mi się podoba:).

Napisano

Fajniutkie autko. Studio ok - aczkolwiek chyba za wysoko jest samochód - ale to już niech sie jakiś spec od kompozycji wypowie. Drugi render jest blisko, ale czegoś mu brakuje. Tak jakby coś nie z GI faktycznie było - może balans słońca/nieba nie jest dobry. No i szyby - za mocne odbicia w takim oświetleni. Wyglądają troszkę jakby były nie zupełnie przezroczyste a difuse miały ustawiony na biały. Takie słabe plexi wyszło. A poza tym gratulacje z ukończonej pracy.

Napisano

Drugie ujęcie mi się niepodoba, niedość że render kiepski to jeszcze ujęcie takie nijakie, jakby ktoś od niechcenia zrobił fotke. Pierwszy jest już lepszy, ale trzeba było albo mocniej przyciemnić szyby albo zrobić ładniejsze wnętrze.

Napisano

Rzeczywiscie te szyby mozna by dopracowac, i GI wlaczyc w 2gim renderze;) Pozatym odbicie nieba ma dziwny odcien. Juz Ci mowilem ze koła i opony wyszly znakomicie. Jedynie co to trzeba nad lakierem i szybami popracowac. A z czepiania sie to wsteczne lusterko by sie przydało;) Ogolnie praca bardzo na +. Pozdrawiam;)

Napisano (edytowane)

adam_m,tomek1212m,bbandi dzięki wielkie

freedom fighter prosze nie rób tego samochodu, z twoim wykonaniem to nie będzie miało porównania. GI jest, ale może spróbuje AO dodać jak teraz tak patrze...

Hynol- miałeś racje, obciąłem troche dołu w wersji studyjnej, teraz jest lepiej, dzięki.

pecet-> render zobaczymy jhak z AO będzie wyglądał

edit: w pierwszym poście zuploadowana wersja z AO

Edytowane przez Orangegraphics
Napisano

Już nie wiem co mam oglądać a o czym piszą poprzednicy. Więc co do rendera powyżej to koła wyszły najlepiej. Niestety środek autka, wnętrze dużych reflektorów są zbyt mdłe. Skoro i tak je poprawiasz to zrób to porządnie a będzie git. Scenka na pierwszej stronie wygląda jak z posera trochę.

Napisano

Nio faktycznie pierwszy render najlepszy... Szare (dosłownie!) wnętrze mocno kłuje w oczy i ta czerwień z tak silnym niebieskim tłem średnio do mnie przemawia :)

Za to sam model i studio bardzo wporzo. Koła - rewelka ;-)

Szkoda, że z sił opadłeś bo mógłby wyjść świetny render z tego (!)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności