Sisay Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 Witam, po wielu poradach w WIP-ie udalo mi sie doprowadzić tą prace do obecnej formy (w tym miejscu składam podziekowania za wszystkie rady jakie dostałem ;] ) Mam nadzieje że teraz ta praca chociaż trochę pasuje do tego do miejsca, bo to co pokazałem tutaj parę tygodni wcześniej nie powinno się tutaj wogule znaleźć.
bbandi Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 Całkiem nieźle, ale nie powinieneś usuwać tamtego wątku i pisać w ten sposób że nie powinno go być to "WIP" to o to chodzi żebyś pokazał jak się uczysz i robisz postępy.
Sisay Napisano 22 Październik 2009 Autor Napisano 22 Październik 2009 WIP-a bron Boże nie ruszam. Chodziło o mi o to żę ta praca w tej postaci co widac w 1- poście WIP-a była wcześniej zamieszczona w FG , skąd dopiero trafiła do WIP-a ;]
indian Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 materiał opon leży i kwiczy, z tarczami hamulcowymi podobnie
DreaMakeR Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 Jak dla mnie to za dużo nieba w kadrze. Na pewno widać poprawę w porównaniu z pierwszym renderem w wipie a to najważniejsze. Czekam na kolejne modele, na pewno będzie lepiej :)
psdmag Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 niesamowity postęp można bylo zaobserwować w WIP-ie, efekt końcowy odstaje od topowych wątków na maxie ale to nie zmienia faktu, że gratulacje się należą.
Hynol Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 Postęp jest znaczny. Tylko niestety kompozycja nie taka. To znaczy bardzo fajnie że dałeś linię horyzontu w 1/3 ekranu, bo to jest jedna z zasad których się należy trzymać. Tylko ujęcie masz do pionowego obiektu. Trzeba było na płasko przyciąć, dać więcej miejsca po bokach i skadrować horyzont na 2/3. Troszkę ruszyć kamerą żeby dach nie był na linii bo to źle wygląda.
bbandi Napisano 22 Październik 2009 Napisano 22 Październik 2009 Świetny materiał na kalendarz (ta pusta przestrzeń).
Tores Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Nawet mi się podoba. Co do moich osobistych uwag to nie pasuje mi pochylenie tylnego koła mimo że może być zgodne z perspektywą oraz asfalt przy brzegu po lewej stronie który nie ma cienia od trawy.
simon87pl Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 bardzo fajnie :) czekam az dopracujesz wnetrze wtedy bedzie piknie
eco Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 a co to za kadr ???? :) nie rozumim go :D - w sumie model daje radę - choć dziwi mnie niebieski zacisk hamulca tarczowego- nie mam pewnosci co do bryly wiec nie bede sie na zapas czepiac :D
Rekomendowane odpowiedzi