adek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 O skrypcie Tysona Ibele pisałem już dwa razy. Autor nie zaprzestał ulepszać swojego narzędzia. Z każdą wersją "generator budynków" zyskuje nowe opcje i nie są to tylko wydania poprawiające błędy.Zachęcam do zapoznania się ze zmianami wprowadzonymi w wersji 0.6, a opisanymi dokładniej w wątku na CGTalk. Naprawdę, po raz kolejny skrypt ten zrobił na mnie duże wrażenie. Autor w tej chwili w swoim narzędziu zaprogramował dodawanie takich detali do budynku jak żaluzje, zasłony, umiejscowienie balkonów, schodów pożarowych. A skrypt w dalszym ciągu pozostaje darmowy... Zobacz co nowego w wersji 0.6: forums.cgsociety.org Oficjalna strona autora: www.tysonibele.com/Main/BuildingGenerator
Kris_R Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Szaleniec znowu w akcji :) Aż serce rośnie! :D Nie dość, że pracuje intensywnie zawodowo, to po pracy robi swój film a na dokładkę piszę skrypt "pod publikę", słuchając wszelkich uwag i komentarzy, dodając opcje o które proszą ludziska z forum.. i robi to za darmo. Tyson zawsze wzbudzał we mnie podziw i jak na razie nic tego nie zmieniło ;)
Nezumi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Niech zgadne - nie ma zony i dzieci ;) A jesli ma i wciaz znajduje na to czas to powinien zostac Prezesem Kuli Ziemskiej.
ttaaddeekk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 podobno istnieją takie typy zon i dzieci które wspierają męża. tak przynajmniej mówił Cameron w którymś wywiadzie zapodanym przez fgdf, zaraz po tym jak lektor powiedział ze to jego 5te małżeństwo ;)
NaviRetlav Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Z takim skryptem to harem dziewic mu się należy. :P
aknochaco Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No ja jestem pełen podziwu :) Świetna robota :)
Nezumi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ttaaddeekk - taaa, juz widze trzylatka wspierajacego ojca w pracy :D
Recommended Posts