kengi Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 inspirowane ikona. pamieciowa. w zasadzie speedpaint...
kengi Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 kadrowanie i to zlotko... ah to zlotko ;) final... i pytanie; mozna wiecej niz jedno zgloszenie do konkursu? nie mowie ze chce ale moze... kto wie, znajde jeszcze chwilke.
gurth Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 bez zlotka by sie nie obeszlo ;) pozdrawiam
leander Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Można więcej niż jedną. Ale niech sie jeszcze Tiger wypowie. Czy mi sie wydaje, czy to zlotko tak duzo dalo? Ciekawy zabieg.. Koncowy efekt strasznie mi sie podoba :)
tirex Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 wykonanie całkiem niezłe. brakuje mi tu jednak czegoś odkrywczego :( kombinuj dalej, bo głupio by było żeby Jezus przegrał z Lobo ;) pozdrawiam!
Gość olaf Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 a może kontrasty kengi? dodałoby to więcej charakteru...
Cpt.Obvious Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Mozna wiecej niz jedna prace, lecz nie wiecej niz 3.
kengi Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 nie bardzo chce mi sie kombinowac z oryginalnoscia... co do kontrastow to przecie dalem to zlotko... wiem wiem chodzi o te na twarzy... ale wlasnie z nich zrezygnowalem zeby zlotem to zalatwic, moze i zle... dzieki za komentarze... ponizej cos innego, daleko do jakiejs oryginalnosci, ale chcialem zobaczyc czy z pamieci cos w miare filmowego moge namalowac... mullins tez mial w tym swoja dzialke, jezeli chodzi o inspiracje.
tirex Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 jest mnóstwo malowniczych scen z Jezusem. można przedstawić Go: - stojącego przed Tomaszem z rozdartym bokiem i ranami na rękach - uczącego z łodzi - uzdrawiającego trędowatego (ukazanie jak trąd znika z ciała po dotknięciu ręki) - sprawiającego, że niewidomy przejrzał a wciąż na obrazach powielają się korony cierniowe i krzyże.
SansSerif Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 eee czepiacie sie. takie niedopowiedziane speedy sa czesto o niebo lepsze od przemeczonych wylizanych prac. kengi, jest git! jesus christ supa star.
kengi Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 jezeli oryginalnosc ma polegac na wyborze innej sceny niz zwykle... to co to za oryginalnosc? co do cierni i krzyza, w koncu to sa atrybuty chrystusa. czy oryginalnie by bylo gdybym: zrobil chrystusa tylko z broda bez wasow, z mocno kreconymi, czarnymi lokami na glowie, z bardziej arabskim wygladem. w scenie, dajmy na to, drogi do emaus, czy gdzie to bylo... chyba nie w tym rzecz. chodzi mi o to ze zrezygnowalem z jakiejs glebszej interpretacji i skupilem sie na wykonaniu. temat do takiego podejscia moze zbyt powazny... no ale na dyplom robie blachy do genesis... bedzie bardziej oryginalnie, nie w sensie wyboru scen, a ich interpretacji i wykonania. moze pokaze jak skoncze (za rok) :) tymczasem banalne obrazki... edit: dzieki akdsn :)
geminus Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Witaj kengi.Wybrałeś bohatera nr.1 to o ile masz czas to do boju (nie wypada żeby Jezus nie wygrał)Szybka modlitwa o oryginalne pomysły,szybkich z 10 speedów,póżniej przyjaciele pomogą Ci wybrać najlepszy i wykończysz.Pomyśl że jest tyle czasu że Jezus zdążyłby kilka razy umrzeć i zmartwychwstać. Mam nadzieję że nie pogrzebiesz tematu.Pozdrawiam i .......
kengi Napisano 13 Maj 2004 Autor Napisano 13 Maj 2004 bardzo bym chcial troche wiecej nad tym posiedziec, niestety robota nie pozwala. akurat mam na glowie pare rzeczy. na speeda moglem sobie pozwolic, na wiecej niestety nie bardzo :(. ale dzieki za doping. jeszcze dwa dni... mooooze moooze jeszcze znajde chwilke. edit: wlasnie spojrzalem na regulamin... czyli co nie ma juz czasu? do 11 byl termin? edit: hehe przedluzone do 25 :)... slepy jestem. no to szansa na cos wiecej jeszcze wieksza :)
Maxine Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 to chyba jeden z odwazniejszych watkow tutaj.. warto zmierzyc sie z tak eksploatowanym motywem. w wyborze sceny dobrze robisz, kierujac sie wlasnym zdaniem.. zwariowalbys gdyby kazdy napisal ktory fragment z zycia chrystusa jest jego zdnaiem ciekawszy. szkic jest fajny..taki ciezki.. w ogole duzo mistycyzmu udalo ci sie tchnac w to co zrobiles do tej pory..to plus.. ale to dopiero poczatek
Rekomendowane odpowiedzi