chveti Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 taki mały spidzik zrobiony gdzies w 10-15min (trochę długo kombinowałem z teksturami) chciałem najbardziej zrobic jakis mroczny klimacik a czy mi sie udało to mi sami powiedzcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no co wy , aż tak źle że nie komntujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 przez widok za oknam, robi sie wrazenie ze to jest pomiszczenie w drappaczu chmor. a nie piwnica :) no jak na 10 - 15 minut to nie jest zle, ale pracce brakuje jeszcze z 3 - 5 godzin, by była git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 hmm zapowiada sie bardzo ceikawie wrzuc do wipa i popracuj nad tym bo klimacik juz ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no wlaśnie do WiP\'a :) I jakoś tam ciemnawo - nie ma gry światłocieniowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 no to wrzucam na vip\'ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 Zrobiłeś to w 15 minut !!!! Gratulacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 he, widac tyle co w silent hillu:D, tylko te dziury w szybkach dziwnie wygladaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 15 min gratulacje mi by zajelo conajmniej 1h,,, no no poznac talent odrazu, a amp masz chyba z 500... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 hehe teszyby to chyba pomalowane a nie wybite i ta zarowka swieci do gury czy wogule nie swieci bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi