Napisano 14 Listopad 200915 l Niestety na szybko zrobione, ale przynajmniej tym razem wkleję skończoną pracę: ______________________________________________________________ Na razie zaklepuję miejsce żeby się zmobilizować do pracy. edit: Mam zamiar zrobić koncept w klimatach SF. Arka jako okręt kolonizacyjny, któremu towarzyszą fregaty OKP Sem, OKP Cham i OKP Jafet. Przynajmniej taka jest wstępna koncepcja. Pierwsze próby znalezienia kształtu okrętu: Edytowane 30 Listopad 200915 l przez Mruk
Napisano 15 Listopad 200915 l Oglądałeś Feng Zhou ostatnio? :) Fajne szkice konceptów, żółw mi bardzo pasuje.
Napisano 16 Listopad 200915 l Witam Ciekawie Panie Mruk, bardzo ciekawie ;). 4 chyba najbardziej oryginalnie wygląda. //Pozdr.
Napisano 16 Listopad 200915 l Autor atheg: Po tym co teraz wrzucam już chyba nie będziesz miał wątpliwości co do tego czy ogladałem ;) Miriam: Dzięki. Wrzucam dwa szkice inspirowane zółwiem i jeden tym czarno-czerwonym ptakiem.
Napisano 16 Listopad 200915 l Nie mam ;) Bardzo, bardzo fajne szkicyki i zręczne koncepty, świetna, pewna krecha, miło popatrzeć.
Napisano 16 Listopad 200915 l Aaa, tylko wiesz czego mi brak przy tych szkicach? Skali. Nie bardzo wiadomo jakiej wielkości śa Twoje koncepty.
Napisano 16 Listopad 200915 l Pięknie to wygląda, choć po szkicach myślałem że będzie bardziej zoomorficznie.
Napisano 17 Listopad 200915 l Jeszcze zobaczymy, może wykorzysta te jako moduły całego statku ? :) Ciekawe, sam się oczywiście nie mogę doczekać efektu końcowego. pozdrawiam
Napisano 30 Listopad 200915 l Autor Na ostatnią chwilę wklejam finał. Miałem nadzieję więcej nad tym popracować, ale nie było czasu. Może następnym razem lepiej pójdzie. atheg - dzięki, dodałem ludki w "finalnej" wersji Joel, mant-raz - dzięki dezzed - dzięki, nie chciałem też robić czegoś co będzie w oczywisty sposób przypominało te zwierzaki z inspiracji. Coyote - szkice rysowane piórkiem