Bacry Napisano 2 Styczeń 2003 Napisano 2 Styczeń 2003 Przecież tutoriale są na stronie max3d.pl Po co dodatkowo dokładać na forum? Chyba, że masz jakieś bardziej szczegółowe uwagi na temat nowego działu.
Witek Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Napisano 2 Styczeń 2003 mi chodzi o takie miejsce gdzie wszyscy mogli by pisac o fajnych tutkach lub pytac o rozne tutki
marcoos Napisano 3 Styczeń 2003 Napisano 3 Styczeń 2003 w sekcji rysunki jest taki temat, w innych też sie chyba przewinęły takie wątki
Bremen Napisano 9 Styczeń 2003 Napisano 9 Styczeń 2003 a mi sie wydaje ze nikomu by sie nie chcialo pisac o tutakach czy tutki :D..to za duzo roboty moim zdaniem
KLICEK Napisano 10 Styczeń 2003 Napisano 10 Styczeń 2003 witam!! Ja tam lubie pisac ;p co do tutkow tak to jest strasznie duzo roboty ;-( ale taki tutek to jest juz cos tylko ktos by musial obmyslec zasade ich pisania . Czy to mialo by byc cos podobnego do nie konczacego sie tutoriala czy by bylo podzielone na dzialy np. cs , pluginy i nazedzia maxa :-) hmmm moim zdaniem spoko pomysl ! ktos na pewno by cos napisal !
Alcor Napisano 10 Styczeń 2003 Napisano 10 Styczeń 2003 no coz... osobiscie uwazam ze cale forum jest pewnego rodzaju ogromnym tutorialem z podzialem na czesci ;) wydaje mi sie ze jak bedzie sporo chetnych to czemu nie? ale to sie przewija caly czas przez posty i tematy. jak ktos ma problem to albo ktos mu tlumaczy albo podrzuca tutka... robic \"archiwum\" tutoriali? no nie wiem szczerze mowiac. sa chetni?
ramze Napisano 12 Styczeń 2003 Napisano 12 Styczeń 2003 Ja moze napiszę do Adka, ze jestem chetny do prowadzenia działu tutoriale, z chęcią bym sie zajął szukaniem nowych tutoriali oraz odpowiadaniem na pytania zwiazane z nimi, chodzi mi o pytania typowo lingwistyczne, jakas drobna pomoc w tłumaczeniu i może jakaś głębsza pomoc przy photoshopie, bo psem operujętroszkę lepiej niz maxem, dział ma racje bytu fdyz mozna w nim umiescić jakies tipsy i wszelkie pytania oraz nieścisłości zwiazane z tutorialami.
saygon Napisano 12 Styczeń 2003 Napisano 12 Styczeń 2003 yeah nareszcie kolejny chętny. witam na pokladzie tlumaczy:-)))
KLICEK Napisano 12 Styczeń 2003 Napisano 12 Styczeń 2003 tez bym byl chetny chociaz teraz wydaje mi sie ze bedzie duzo wideotutoriali :))))) narazie jeszcze testuje programik sprawdze czy sie nadaje i ruszam :)
adek Napisano 14 Styczeń 2003 Napisano 14 Styczeń 2003 hmm... wydaje mi sie ze to nawet nie jest zly pomysl ale trzeba by to jakos rozwiazac tak aby polaczyc potem ze strona www. Moderatorzy takiego forum mogliby sie zajmowac szukaniem ciekawych tutoriali oraz moze skladaniem tutoriali ??? z forum ? ... Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi bo troszke na szybko pisze :) Widzialem na forum kilka odpowiedzi z ktorych naprawde zrobiloby sie fajnego tutka :) Cos jak pisanie tutoriali na zywo :) Potem takie tutoriale (juz gotowe) zamieszczal bym rowniez na stronie w dziale tutoriale ...
saygon Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 na cg talk coś takiego było swego czasu( chyba dalej jest) i spełniało sie lepiej niż normalny tutek, bo potem zawsze mozna było o nim dyskutować, zadawać dodatkowe pytanka i updatować tutka.
Rekomendowane odpowiedzi