michalo Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 Kilka sekund trwa zanim wczyta sie podglad (co takze umozliwia wybor) materialu za pierwszym razem. Potem juz wczytuje sie natychmiastowo, tak jak to mialo miejsce w 3.1. Ktos sie juz z tym spotkal?
Gomez Napisano 18 Listopad 2009 Napisano 18 Listopad 2009 Dużo materiałów obciąża pamięć, przez to też zb uruchamia sie wolniej. W 3.5 dali na starcie dużo zbędnych materiałów, spróbuj wywalić te których nie używasz.
michalo Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 MatCapy wczytuja sie najwolniej (chodzi o podglad jak material bedzie wygladal na modelu) Malo skomplikowane materialy wczytuja sie szybko. Wywalilem wieksza polowe, i wszystkie standardowe to nic sie nie zmienilo.
mafida Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Hmm,u mnie wczytują się podglądy tak samo jak w 3.1,nie ma raczej zauważalnej różnicy.Za to wiele innych rzeczy mnie nieżle wk... w tym 3.5:D
Tomala Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 mafida mnie też, można by założyć wątek "co was wk..... w zb 3.5?" może by się przy okazji znalazły jakieś rozwiązania na te "ulepszenia". Co do tematu to mi się normalnie podglądy matcapów wyświetlają.
michalo Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 Tomala , mysle ze taki watek bylby technicznie za ciezki na to forum ;) Nie zrozumcie mnie zle ale szkoda, ze u was to dziala ;) Jutro moze rusze z tym na ZBC.
Gość Morte Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 nie now sumie milo by bylo uslyszec jak wy sobie radzicie z tymi problemami- ktos wie moze jak wywalic ten right click navigation... uzywam menu pod prawym przycisiem zamapowany na piorko i to cholerstwo wkurza niemozebnie.
mafida Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 nie now sumie milo by bylo uslyszec jak wy sobie radzicie z tymi problemami- ktos wie moze jak wywalic ten right click navigation... uzywam menu pod prawym przycisiem zamapowany na piorko i to cholerstwo wkurza niemozebnie. Eee to akurat łatwo obejść-ustaw w opcjach tabletu naciśnięcie klawisza(spacja) zamiast prawego klika i po problemie;) Tomala -dobry pomysł z tym wątkiem:) Pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi