Napisano 16 Listopad 200915 l Kilka sekund trwa zanim wczyta sie podglad (co takze umozliwia wybor) materialu za pierwszym razem. Potem juz wczytuje sie natychmiastowo, tak jak to mialo miejsce w 3.1. Ktos sie juz z tym spotkal?
Napisano 18 Listopad 200915 l Dużo materiałów obciąża pamięć, przez to też zb uruchamia sie wolniej. W 3.5 dali na starcie dużo zbędnych materiałów, spróbuj wywalić te których nie używasz.
Napisano 20 Listopad 200915 l Autor MatCapy wczytuja sie najwolniej (chodzi o podglad jak material bedzie wygladal na modelu) Malo skomplikowane materialy wczytuja sie szybko. Wywalilem wieksza polowe, i wszystkie standardowe to nic sie nie zmienilo.
Napisano 20 Listopad 200915 l Hmm,u mnie wczytują się podglądy tak samo jak w 3.1,nie ma raczej zauważalnej różnicy.Za to wiele innych rzeczy mnie nieżle wk... w tym 3.5:D
Napisano 20 Listopad 200915 l mafida mnie też, można by założyć wątek "co was wk..... w zb 3.5?" może by się przy okazji znalazły jakieś rozwiązania na te "ulepszenia". Co do tematu to mi się normalnie podglądy matcapów wyświetlają.
Napisano 20 Listopad 200915 l Autor Tomala , mysle ze taki watek bylby technicznie za ciezki na to forum ;) Nie zrozumcie mnie zle ale szkoda, ze u was to dziala ;) Jutro moze rusze z tym na ZBC.
Napisano 20 Listopad 200915 l nie now sumie milo by bylo uslyszec jak wy sobie radzicie z tymi problemami- ktos wie moze jak wywalic ten right click navigation... uzywam menu pod prawym przycisiem zamapowany na piorko i to cholerstwo wkurza niemozebnie.
Napisano 20 Listopad 200915 l nie now sumie milo by bylo uslyszec jak wy sobie radzicie z tymi problemami- ktos wie moze jak wywalic ten right click navigation... uzywam menu pod prawym przycisiem zamapowany na piorko i to cholerstwo wkurza niemozebnie. Eee to akurat łatwo obejść-ustaw w opcjach tabletu naciśnięcie klawisza(spacja) zamiast prawego klika i po problemie;) Tomala -dobry pomysł z tym wątkiem:) Pozdro:)