Noe Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 Witam, popelnilem dzisiaj takiego wizarda, zrobione w max, mr, hair&fur i ps, duzo ps:] jako tlo wykorzytalem tapete z filmu Batman, mam nadzieje ze mialem prawo :] i screenshot z viewportu: Pozdro 1
arev Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 Jestem mile rozczarowany. Postać jest ciekawie zaprojektowana i ma fajny charakterek. Render jest ok, widać to co trzeba, a to nieczęsto ci wychodzi :p Z błędów - mapowanie na nosie lekko rozciągnięte i jakieś uwięzione fotony pod nosem. Poza tym aberracja trochę przesadzona, ale ogólnie praca na plus. Pozdro.
_Orion_ Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 jako tlo wykorzytalem tapete z filmu Batman, mam nadzieje ze mialem prawo :] miałeś prawo? A co, pracowałeś przy tym filmie? Z daleka dobrze wygląda. Strój mogłeś wygładzić bo wyglada jak z kartonu. Postać z posera po zniekształceniach?
ttaaddeekk Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 ale oko to ma odjazdowe, w sumie fajny kanon, jak praca jest chodziarz trochę do przyjęcia to już jest powod do radości ;)
plasti Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 imo nic specjalnego, to samo co zawsze, dodatkowo ten wyjatkowo mi nie wchodzi...
D4D4L Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 yo Mi sie tak wzasadzie podob fajna ta postac i strój, taki kartoonik ciekawy. Glow i przejarania tez mi sie podobaja...jedynie to bump na nosie mnie gryzie ale to detal techniczny. Pytanie do chłopaków co piszą te ''hate'' comenty... Ciągle piszecie te haterowskie komenty w jego postach (juz nie muwie kto po nikach bo nie sprawdzam ) ale ogulnie dajcie se moze juz na luz co ? jak wam sie Noe prace nie podobają to nie otwierajcie jego topiców i nie piszcize komentów. Zaczyna to juz być wkurzające wchodzi się do niego na topic i 5 stron spamu jak to on zle prace zrobil albo urzyl kogos modeli etc etc.
JunioR Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 no muszę napisać, ze jest spoko, chodzi o model, jednak render dalej jakoś taki niewyraźny, może spróbuj to w jakimś porządnym studio wyrenderenowac, na jasnym tle ze światłami pomarańczowo- błękitnymi ? p.s i zmniejsz ten bump na nosie.
Noe Napisano 17 Listopad 2009 Autor Napisano 17 Listopad 2009 _Orion_: nie pracowalem przy tym filmie ale do prac nie komercyjnych wydaje miz sie ze mozna uzywac to co sie znajdzie w necie. ttaaddeekk: :] dzieki tadek, skoro jest troche do przyjecia to sie ciesze zawsze to cos do przodu plasti: dzieki za koment D4D4L: dzieki:] bump faktycznie to kitu JunioR: dzieki! Juz praca skonczona tak wiec nie bedzie poprawek moze kiedys sie wezme jeszcze raz za to.
silverfox Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 oko wygląda jakby było cylindrem a nie kolupodobną gałką :) rękawy są extra ;)
KaeMS Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 O te ciuchy to by sie dziadek poobijal ale pierwszy raz mam ochote skomentować twój post. Jeżeli model nie jest skądś ściągnięty to jakoś tam ujdzie a to już duży krok do przodu. Fakt, że widać w tym twoje dziwaczne nawyki ale ... może kiedyś ci przejdzie.
Matchias Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 Fajne, nie podobają mi sie tylko jego oczy z walca wyciete.
J|L Napisano 17 Listopad 2009 Napisano 17 Listopad 2009 widac kolega robi postępy, spoko pracka gdyby nie oczy, nos i rekawy bylo by jeszcze lepiej a wystarczylo by 10 minut na wrzucenie pilek w oczodoly... zmniejszyc bumpa na nosie i nie wiem chocby dodac subpacze na rekawy i bylo by darmowe piwo a tak to jest tylko spoko pracka pozdrawiam :D
Noe Napisano 18 Listopad 2009 Autor Napisano 18 Listopad 2009 silverfox: dzieki, oko faktycznie to rozciagnieta w pinie galka taki byl kocnept KaeMS: hehe jakie nawyki, z checia poslucham co jest moim naywkiem jesli sa zle to postram sie zmienic Matchias: no oczy to taki koncept:] J|L: dzieki! darmowe piwo mi przeszlo kolo nosa ehhh
Faun Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 akcja z urvisem (vide wątek al capone) potwierdziła moje przypuszczenia;)
3d_operator Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 akcja z urvisem (vide wątek al capone) potwierdziła moje przypuszczenia;) A ja od razu poznałem że Urvis to Noe, po tej rzeźbie w tle, którą już kiedyś wykorzystywał. Poza tym ten Al jest prawie identyczny w klimacie jak wizard. Noe żal... ośmieszyeś się na maxa i zostałeś zbanowany. Ale jak znam życie Noe powróci pod zmienionym pseydonimem.
Faun Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 no, żal, takie krotochwile (włącznie z komentowaniem własnych "prac" pod zmienionym nickiem) to dobre są na Onecie, chociaż Kerajowi daleko do takiego Jasia Śmietany- jeżeli prowokować to chociaż inteligentnie.
Temporal Napisano 19 Listopad 2009 Napisano 19 Listopad 2009 Noe zbanowany? Jak to, przeciez cala moderacja go kocha i zawsze sie za nim wstawiala. Dziwny ten swiat.
Rekomendowane odpowiedzi