Jump to content

Postac 3D: Robo-Frankenstain Fred

Recommended Posts

Posted

Witam,

zrobilem taka postac ale skoro ma ona okolo 1000 trisow daje do game artu.

Chociaz nie jest to specjalnie model do gier, w zasadzie wymodelowalem tylko to co widac a tekstur jest pare: 3 x 1024X1024 plus tekstura oka 512x512

fredui.jpg

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
noe został zbanowany ?

" Noe

Banned

Noe miejmy nadzieje, że wkrótce się poprawi"

Jak dawał nie swoje prace to bardzo dobra postawa adminów a akurat nie chce mi się wierzyć w jego uczciwość ;] Dobra robota admini GZ :D

Posted

Sliterin no tak Noe jakos dziwnie duzo prac wrzucil na ten okres niedlugi bycia na forum, ale czy gdzies ktos mu udowodnil, ze powrzucal prace z google?

Posted
Sliterin no tak Noe jakos dziwnie duzo prac wrzucil na ten okres niedlugi bycia na forum, ale czy gdzies ktos mu udowodnil, ze powrzucal prace z google?

dlaczego z google? w google nie ma modeli 3d do ściągnięcia przecież to przeglądarka.

p.s. a już myślałem ze noe powoli się rozwija :]

Posted
Sliterin: mógłbyś troszkę dyskretniej włazić im w ....

Jakbyś co raz jak widział temat Noe dostawał "kurwiczków" w oczach, ponieważ połowa osób go broniła i sądziła, że to jest prace to byś nie nazywał tego włażeniem w pupke, ale pominę to twoje zdanie a przyznam jakoś szczerze mnie bardzo nie interesuje. No, ale zostawmy ten temat w spokoju, bo robienie flamewaru to nie jest dobry pomysł.

Pozdro