Napisano 18 Listopad 200915 l Witam, zrobilem taka postac ale skoro ma ona okolo 1000 trisow daje do game artu. Chociaz nie jest to specjalnie model do gier, w zasadzie wymodelowalem tylko to co widac a tekstur jest pare: 3 x 1024X1024 plus tekstura oka 512x512
Napisano 18 Listopad 200915 l fajne, plastyczne i proste :) vraytoon ? a może jakieś ciepłe światło z lewej ?
Napisano 18 Listopad 200915 l noe został zbanowany ? " Noe Banned Dołączył: May 2009 Postów: 176 Noe miejmy nadzieje, że wkrótce się poprawi"
Napisano 18 Listopad 200915 l ttaaddeekk napisał: noe został zbanowany ? " Noe Banned Dołączył: May 2009 Postów: 176 Noe miejmy nadzieje, że wkrótce się poprawi" Jak dawał nie swoje prace to bardzo dobra postawa adminów a akurat nie chce mi się wierzyć w jego uczciwość ;] Dobra robota admini GZ :D
Napisano 19 Listopad 200915 l Sliterin no tak Noe jakos dziwnie duzo prac wrzucil na ten okres niedlugi bycia na forum, ale czy gdzies ktos mu udowodnil, ze powrzucal prace z google?
Napisano 19 Listopad 200915 l Konras napisał: Sliterin no tak Noe jakos dziwnie duzo prac wrzucil na ten okres niedlugi bycia na forum, ale czy gdzies ktos mu udowodnil, ze powrzucal prace z google? dlaczego z google? w google nie ma modeli 3d do ściągnięcia przecież to przeglądarka. p.s. a już myślałem ze noe powoli się rozwija :]
Napisano 19 Listopad 200915 l Chrupek napisał: Sliterin: mógłbyś troszkę dyskretniej włazić im w .... Jakbyś co raz jak widział temat Noe dostawał "kurwiczków" w oczach, ponieważ połowa osób go broniła i sądziła, że to jest prace to byś nie nazywał tego włażeniem w pupke, ale pominę to twoje zdanie a przyznam jakoś szczerze mnie bardzo nie interesuje. No, ale zostawmy ten temat w spokoju, bo robienie flamewaru to nie jest dobry pomysł. Pozdro