Reanimator Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 (edited) Byl ktos?:) Ja wlasnie wrocilem i jestem pod wrazeniem. Jestem bardzo usatysfakcjonowany, bo zagrali Chrono Cross, WoWa, Starcrafta, Metal Geara, i Final Fantasy w dwoch odslonach, oraz milion innych rzeczy;) Mega fajne. Kto moze isc w Zabrzu i gdzies tam jeszcze, to niech idzie koniecznie:) FF7: ChronoCross: WoW: Edited November 19, 2009 by tweety brzydka tszciąka
Leleń Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie wiem czy to jest to co widzialem w Poznaniu (FF7), nie moge sprawdzic teraz tych linkow z YT, ale jesli to jest to - to faktycznie wypasnie, muzyka orkiestrowa + przedstawienie ;o Reanimator czemu psujesz watek brzydka czcionka.
Reanimator Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 bo wcisnelo mi sie. a teraz moge zmienic ;)
arev Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie wiedziałem, że taka imprezka tak blisko się odbędzie. Dzięki za cynk, zbieram już ekipę :]
Reanimator Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Jeszcze w Lodzi bedzie z tego co widze, takze go go, ppl! To sie moze nie powtorzyc!:) No i dajcie bardziej czadu, niz dretwa publika warszawska;)
arev Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 W Zabrzu też przenieśli na inny termin, czekam aż podadzą konkretne informacje.
Leru Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Eeeech (i tu długi zestaw słów powszechnie uznawanych za wulgarne). Przegapiłem ;) A tak zacierałem rączki na suitę z WarCrafta.
Kroopson Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 (edited) no. Warto! jak zagrali Chrono Cross to o mało nie popuściłem. A na koniec zostawili One winged angel. Majstersztyk to co Reanimator - "tam, tam, tam, tamtamtaram, ta ta ta ta ta tarara" :) Ziomal co grał w guitar heroes razem z orkiestrą symfoniczną chyba do końca życia będzie miał "pamięciówkę" ;) (ja bym miał) Edited November 19, 2009 by Kroopson
Reanimator Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Slyszales, jak w dziwnie dlugiej chwili ciszy ktos krzyknal "go on!"? To bylem ja ;)
Kroopson Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 hehehe :D ogólnie fajny spęd freak'ów był :) Moja dziewczyna z rozbrajającą szczerością stwierdziła "wszyscy jesteście tacy sami"
asblaze Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 hehehe :D ogólnie fajny spęd freak'ów był :) Moja dziewczyna z rozbrajającą szczerością stwierdziła "wszyscy jesteście tacy sami" A powiedziałeś jej, że poniżej twarzy one też niewiele się od siebie różnią? ;) Nie byłem, ale podoba mi się fakt, że elementy popkultury przenikają do muzyki klasycznej :)
Recommended Posts