Napisano 18 Listopad 200915 l Byl ktos?:) Ja wlasnie wrocilem i jestem pod wrazeniem. Jestem bardzo usatysfakcjonowany, bo zagrali Chrono Cross, WoWa, Starcrafta, Metal Geara, i Final Fantasy w dwoch odslonach, oraz milion innych rzeczy;) Mega fajne. Kto moze isc w Zabrzu i gdzies tam jeszcze, to niech idzie koniecznie:) FF7: ChronoCross: WoW: Edytowane 19 Listopad 200915 l przez tweety brzydka tszciąka
Napisano 19 Listopad 200915 l Nie wiem czy to jest to co widzialem w Poznaniu (FF7), nie moge sprawdzic teraz tych linkow z YT, ale jesli to jest to - to faktycznie wypasnie, muzyka orkiestrowa + przedstawienie ;o Reanimator czemu psujesz watek brzydka czcionka.
Napisano 19 Listopad 200915 l Nie wiedziałem, że taka imprezka tak blisko się odbędzie. Dzięki za cynk, zbieram już ekipę :]
Napisano 19 Listopad 200915 l Autor Jeszcze w Lodzi bedzie z tego co widze, takze go go, ppl! To sie moze nie powtorzyc!:) No i dajcie bardziej czadu, niz dretwa publika warszawska;)
Napisano 19 Listopad 200915 l W Zabrzu też przenieśli na inny termin, czekam aż podadzą konkretne informacje.
Napisano 19 Listopad 200915 l Eeeech (i tu długi zestaw słów powszechnie uznawanych za wulgarne). Przegapiłem ;) A tak zacierałem rączki na suitę z WarCrafta.
Napisano 19 Listopad 200915 l no. Warto! jak zagrali Chrono Cross to o mało nie popuściłem. A na koniec zostawili One winged angel. Majstersztyk to co Reanimator - "tam, tam, tam, tamtamtaram, ta ta ta ta ta tarara" :) Ziomal co grał w guitar heroes razem z orkiestrą symfoniczną chyba do końca życia będzie miał "pamięciówkę" ;) (ja bym miał) Edytowane 19 Listopad 200915 l przez Kroopson
Napisano 19 Listopad 200915 l Autor Slyszales, jak w dziwnie dlugiej chwili ciszy ktos krzyknal "go on!"? To bylem ja ;)
Napisano 19 Listopad 200915 l hehehe :D ogólnie fajny spęd freak'ów był :) Moja dziewczyna z rozbrajającą szczerością stwierdziła "wszyscy jesteście tacy sami"
Napisano 19 Listopad 200915 l hehehe :D ogólnie fajny spęd freak'ów był :) Moja dziewczyna z rozbrajającą szczerością stwierdziła "wszyscy jesteście tacy sami" A powiedziałeś jej, że poniżej twarzy one też niewiele się od siebie różnią? ;) Nie byłem, ale podoba mi się fakt, że elementy popkultury przenikają do muzyki klasycznej :)