Napisano 17 Kwiecień 200420 l kurde, co mam napisać. 2 i pół godziny i praiwe gotowe :) ale jewszcze cyzelować będę. Teraz piszę z uczelni, później podeślę wprawki itd. Posta nie kasować sam go poźniej poprawię, chciałem sie tylko zgłosić :)
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Aaa! Bohater się pisze przez samo h! Nie widać obrazka, a z treści z twojego posta wynika, że powinien tu być :)
Napisano 17 Kwiecień 200420 l sorry, dysleksja :( grafy nie ma, bo mam teraz wykłady i nie moge podrzucić. Muszę wrócić do domu.
Napisano 17 Kwiecień 200420 l W każdym razie, życze powodzenia w bitwie, wszak trzeba wspierać ludzi ze swego miasta :) PS. Jaka uczelnia?
Napisano 17 Kwiecień 200420 l he, he wydział prawa Uniwersytetu Szczecińskiego :D ze Szczecina? skąd, że się tak wyrażę?
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Ooo, widzę silna reprezentacja Szczecina :-) Hehe, Królowa Śniegu na dobry początek Prawdziwej Wiosny :-) Powodzenia!
Napisano 17 Kwiecień 200420 l O, bardzo ładnie sie zapowiada cała pracka. Szczególnie, że ją mychą smarujesz, wygląda to naprawde ok :)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Bardzo mi się podoba pomysł! Jest świenie!! Jestem pod wrażeniem olaf :) mam nadzieję że ładnie to wykończysz
Napisano 18 Kwiecień 200420 l nom przypomina troszke S. Viver - czy jak jej tam - ale na pierwszym szkicu twarz miała bardziej poważną i tajemniczą - ta wygląda jak wystraszona - tylko moja opinia:) Pozdr giorgione
Napisano 18 Kwiecień 200420 l a mnie rażą jej usta...za mocny ten kontur...mam nadzieję ze się nie pogniewasz bo zamieszczam taką małą poprawkę...odczucie oczywiście czysto subiektywne......powodzenia bo praca zapowiada się conajmniej kapitalnie...
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Oryginał mi się bardziej podoba, pasuję do kreski całości (ale ja się nie znam), a ogólnie to super! Mam nadzieje, że nie zrezygnowałeś ze wstepnego szkicu.
Napisano 18 Kwiecień 200420 l usta mi takie odpowiadają > rzecz gustu. Szkic pozostaje ten stary, trochę go pozmieniałem itd. dziś niedziela więc mogłem trochę się pobawić, od jutra chrówka z pracą i szkołą, jak coś będę miał to wyślę. Kości policzkowe specjalnie przerysoweane, obecnie są moim obiektem fascyacji :)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l orginał lepszy. nie lubie jak ktos komus prace poprawia. jak by mi ktos lobo sprobowal przerabiac to reka noga mozg! :)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Panienka wygląda najwyżej na księżniczkę śnieżnej zadymki. Królowa winna mieć majestat, no i makijaż tuszujący wiek ;-) Więcej chlodu na twarzy by się przydało.
Napisano 19 Kwiecień 200420 l eee czepiasz sie brite ... ja tam bym sie z nia umowil ;D...co do kosmetyki to ten swiatlocien na jednym z policzkow za gleboki ... jak dla mnie pozdrawiam
Napisano 20 Kwiecień 200420 l nie wiecie, skąd wziąć angielską wersję \"królowej sniegu?\" mam ochotę na kaligrafię :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l fajna ramka, ale za duża ... daj więcej grafy, mniej tekstu; królowa gdzieś wtapia się w kolorystyce .. ciężko ją znaleźć. 3maj się.
Napisano 26 Kwiecień 200420 l podoba mi sie uklad samej grafy, ramka nieszczególnie, tylko kolorystyke widzialabym bardziej zimną. tu faktycznie królowa jest wyniosła:) mozna by było powiedzieć:\" cieplej, cieplej\", gdyby nie strach przed roztopem obiektu malarskich wibracji olafa:D
Napisano 3 Maj 200420 l tak, dla odświerzenia wątku: tekst idzie do kaligrafii :) powoli dorabiam modele 3d, które będą mi potrzebne :)))
Napisano 8 Maj 200420 l w zasadzie skonczone. jak znajdę czas, to będe się bawił dodatkami, ale naprawde mam mały zapierdziel...
Napisano 8 Maj 200420 l Ładniutka praca, włosyry tez :) Troszke moznaby szal poprawic (spalony taki) kolorystycznie poza tym oki.
Napisano 8 Maj 200420 l Fajne, chociaż można by to poprawić naczy dopracować bo to taki zlekksza speed czy coś w rodzaju konceptu ogólnie podoba mi sie, fajny klimat pozdrawiam
Napisano 27 Maj 200420 l a twoj watek musialem przegapic wczesniej :D bardzo mi sie podoba rozwinales pomysl - bardzo podobaja mi wlosy krolowy i ta czerwona wstega szalika.
Napisano 28 Maj 200420 l dzięki. może uda mi się trochę jeszcze poprawić (nie wiem, czy można). RK: szkoda, że Twoja praca nie zyskała poparcia, klimat dalekiego wschodu to trudny orzech. Ja bym się nie odważył za to zabrać- zbyt wymagające
Napisano 28 Maj 200420 l drug, ona celowo jest tak \"maźnięta\" pewnie jak mówimy o poprawianiu to myślimy o czymś zupełnie innym :) Poza tym powaliłem zaliczenie z postępow. aministracyjnego, jutro next i pojutrze next i egz :(