Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tygodniowy Speedpainting 76:

Seksowna Kosmitka / Sexy Alien

Tematem pracy powinno być przedstawienie konceptu kosmitki, która przez ludzi może być postrzegana jako "atrakcyjna" :P

Pozostaje zanurzyć się w głąb wyobraźni, można też poszukać inspiracji w filmach, grach, komiksach lub po prostu popatrzeć przez gogle.

Zapraszam do mazania i powodzenia!

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.12.2009 (Środa) godz. 23:59.

SONDA: od 03.12 do 06.12 (3 dni)

(wykorzystano kadr z filmu Avatar)

• Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przekroczylem limit i kilka minut, bo musialem jeszce pojezdzic suwakami, ale chyba nikt sie nie pogniewa.

Taka Miss Bounty Hunter.

alien.jpg

Posted

Fajny temat ;).

Icecold, jakby co ja się nie gniewam ;P sam ledwo się wyrobiłem w czasie ;).

Temat bardziej potraktowałem jako "atrakcyjna kosmitka", niż koncept postaci... ale chyba nadal regulaminowo ;).

Puki co zarzucam coś takiego:

13521aaa.jpg

jak znajdę czas to może nabazgram coś innego ;}

Pozdrawiam!

Posted

Witam . Oto moja kosmiczna sonia - zamiata wszystko na swojej drodze - i jest lesbijką :) Ok , Andrzejki są , trzeba iść gdzieś polatać :) Pozdrawiam Bracia .

bmpt.png

Posted

leander jestes mistrzem :):):) te rzęsy sa zabojcze :) mogles jej jeszcze ktoras reke zrobic w jakiejs bardziej dramatycznej, zwiewnej pozie... ale na razie absolutnie bedziesz mial moj glos :)

Posted

Dawno nie widziałem Mr Panka i jego kreski. Witaj spowrotem!!! Leander rewelacja, uwielbiam te Twoje stwory. Spróbuję chłopaki jakoś dziś z wieczora stanąć z Wami w szranki i konkury :)

Posted

kurczaki wlasnie przejzalem sobie co powstalo i kapnolem sie ze zrobilem ten sam motyw co EC, glupio troche =/

no coz, mea culpa, mea culpa, mea bardzo wielka culpa

Posted

Superancko belzebub, bardzo mi się podoba.

Dorzucam swoją (na wszelki wypadek też w załączniku bo mogą z photobucketa to zdjąć, oni jacyś dziwni są).

sexyaliencopy.jpg

Posted

Witam,

Fajne alien-laski chłopaki :) jako, że jeszcze nie mazgrałem na czas, postanowiłem spróbować :) i dołączyć do zabawy :) Fajny temat, gratuluje autorowi :) Powodzenia Panowie :)

Pozdrawiam