Designer79 Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Tygodniowy Speedpainting 76: Seksowna Kosmitka / Sexy Alien Tematem pracy powinno być przedstawienie konceptu kosmitki, która przez ludzi może być postrzegana jako "atrakcyjna" :P Pozostaje zanurzyć się w głąb wyobraźni, można też poszukać inspiracji w filmach, grach, komiksach lub po prostu popatrzeć przez gogle. Zapraszam do mazania i powodzenia! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.12.2009 (Środa) godz. 23:59. SONDA: od 03.12 do 06.12 (3 dni) (wykorzystano kadr z filmu Avatar)
mant-raz Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 (edytowane) Ok, może ja pierwszy ruszę z bloków ;) (edit: kilknastominutowe poprawki i podmalowanie) Edytowane 26 Listopad 2009 przez mant-raz
Bedyk Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 mant-raz dales rade chociaz paluchy psuja "efekt sexi";]
Uriel Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 (edytowane) Leśna wiedźma Edytowane 25 Listopad 2009 przez Uriel
ICE Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Przekroczylem limit i kilka minut, bo musialem jeszce pojezdzic suwakami, ale chyba nikt sie nie pogniewa. Taka Miss Bounty Hunter.
sebel Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Fajny temat ;). Icecold, jakby co ja się nie gniewam ;P sam ledwo się wyrobiłem w czasie ;). Temat bardziej potraktowałem jako "atrakcyjna kosmitka", niż koncept postaci... ale chyba nadal regulaminowo ;). Puki co zarzucam coś takiego: jak znajdę czas to może nabazgram coś innego ;} Pozdrawiam!
eco Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 temat przyjemny- moznaby rysowac i rysowac ;)
EthicallyChallenged Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Popełniłem to przy użyciu aplikacji Colors! na konsoli Zły Dotyk. NDS znaczy się. 1 godzina. Jak ktoś chce obejrzec filmik to tutaj jest: http://colors.collectingsmiles.com/details/29832-Sexy_Alien_by_Ethically_Challenged.php
Frank600 Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Witam . Oto moja kosmiczna sonia - zamiata wszystko na swojej drodze - i jest lesbijką :) Ok , Andrzejki są , trzeba iść gdzieś polatać :) Pozdrawiam Bracia .
leander Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Skupilem sie na samej postaci i jej sex appealu, wiec na scene, tlo zabraklo czasu
lordbiernac Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 leander jestes mistrzem :):):) te rzęsy sa zabojcze :) mogles jej jeszcze ktoras reke zrobic w jakiejs bardziej dramatycznej, zwiewnej pozie... ale na razie absolutnie bedziesz mial moj glos :)
nicponim Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Mr Pank - dziwne masz rozumienie slowa 'sexi';]
serio Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Trochę się zatraciłem więc na pewno przekroczyłem czas...sorry Edytowane 1 Grudzień 2009 przez serio
atheg Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Dawno nie widziałem Mr Panka i jego kreski. Witaj spowrotem!!! Leander rewelacja, uwielbiam te Twoje stwory. Spróbuję chłopaki jakoś dziś z wieczora stanąć z Wami w szranki i konkury :)
Scott_ Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 Miało wyglądac trochę inaczej, ale zabrakło czasu;)
Bedyk Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) oczywiscie pomagala ciocia refka Edytowane 1 Grudzień 2009 przez Bedyk blad
Bedyk Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 kurczaki wlasnie przejzalem sobie co powstalo i kapnolem sie ze zrobilem ten sam motyw co EC, glupio troche =/ no coz, mea culpa, mea culpa, mea bardzo wielka culpa
EthicallyChallenged Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 Ale moja babka nie ma oka na czole, a poza tym to łatwo wpaść przy takim temacie na pomysł lachona na rurce. Nie przejmuj się.
belzebub Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) To i ja sprobuje. Dawno nic nie wrzucalem pozdrawiam. Edytowane 2 Grudzień 2009 przez belzebub
nikodem. Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 (edytowane) belzebub dla mnie bomba. Dałoby rade się jakoś umówić z tą twoją alien laseczką? Edytowane 2 Grudzień 2009 przez nikodem.
vrocker Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Dawno nic nie robiłem ku chwale społeczności i o takie coś ode mnie. ;)
atheg Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Superancko belzebub, bardzo mi się podoba. Dorzucam swoją (na wszelki wypadek też w załączniku bo mogą z photobucketa to zdjąć, oni jacyś dziwni są).
Zylak Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Witam, Fajne alien-laski chłopaki :) jako, że jeszcze nie mazgrałem na czas, postanowiłem spróbować :) i dołączyć do zabawy :) Fajny temat, gratuluje autorowi :) Powodzenia Panowie :) Pozdrawiam
Uriel Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Atheg ta twoja kosmitka jest po prostu genialna, świetna poza, i kolorki. Bardzo mi pasuje masz mój głos.
Designer79 Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 Mam nadzieje, że temat się spodobał. Dzięki wszystkim za udział i zapraszam do sondy - niekoniecznie kosmicznej:P
Rekomendowane odpowiedzi