Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pomysł wziołem z filmu \"Ghost in the shel\" i pemnie tego

obiektu nie skącze poniewasz jest tam za dużo elementów,a ja

mam słabego kompa. graf.MAX 3

Marcin Wilczyński (Mr Pank)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm no to nie mozesz ukryc niepotrzebnych elementow ?? na razie bardzo ladnie :)

Napisano

Skoro masz słabego kompa to po co tak gęstą siatkę robisz????:|

A tak poza tym to całkiem ciekawie Ci to wychodzi:)

Pozdro

Napisano

spoko, a jaka konfiguracja sprzetowa?? bo ja jade na duronie 900 + 512 MB RAM i GF2 400mx 64 na MAX5 +Brazil r/s :)

Zrob jednakowy kolor wszystkich elementow...

Napisano

\"Czołguś\" ( to jest czołg !?!) całkiem dobry...ale jak pokazałes siatkę to mało z krzesla nie spadłem...

\"CHcesz pobić rekordy w ilości poly ??\"

Gdyby moje modele miały taką siatkę...już dawno bym się pożegnal ze sceną...:P

Pozdr

Napisano

wow, mam nadzieje ze ta siatka to sie tylko przy renderingu zageszcza a w widokach to to jest lowpoly.

modelik fajny tylko niektrore elementy wygladaja technicznie (ostre krawedzie) a inne troche organicznie (szczegolnie te konczyny) i nie pasuje to do siebie.

A propos zageszczania siatki przy renderingu to zakladam ze uzywasz modyfikatora Meshsmooth, jest tam parametr Iterations a ponizej opcja Rendering, po jej wlaczeniu mozna ustalic inne parametry dla renderingu i dla okien widokowych.

Napisano

ehh to jest czolg z ghost in the shell wiec co do ksztaltu nie ma co polemizowac :).. niezly niezly, tylko siatka wiadomo :>

Napisano

naraie jest spox, dlaczego niezrobisz evangeliona?anime+ max ciekawe!a widzieliscie GOLDEN BOYA! zaj*** anime. z wielką ciekawoscią bede sledzi ten temat:) pozdr men hehe

Napisano
  • Autor

DZIĘKI ZA KOMĘTARZE

odp. dla kulexy, duron 1200 procesor

+128mb ram i niestety MAX 3 ale to się

zmieni .

może coś zrobie z tą siatką albo prace dokończe kiedyś indziej poniewasz robie coś innego -POZDROWIEŃKA-

Napisano

Podoba mi się. :-)

Jak już t0m3k zauwazył, nogi nie pasują do reszty. :-) Zrób bardziej kanciaste i metalowe.