Napisano 17 Kwiecień 200421 l Pomysł wziołem z filmu \"Ghost in the shel\" i pemnie tego obiektu nie skącze poniewasz jest tam za dużo elementów,a ja mam słabego kompa. graf.MAX 3 Marcin Wilczyński (Mr Pank)
Napisano 18 Kwiecień 200421 l hmmm no to nie mozesz ukryc niepotrzebnych elementow ?? na razie bardzo ladnie :)
Napisano 18 Kwiecień 200421 l Skoro masz słabego kompa to po co tak gęstą siatkę robisz????:| A tak poza tym to całkiem ciekawie Ci to wychodzi:) Pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200421 l spoko, a jaka konfiguracja sprzetowa?? bo ja jade na duronie 900 + 512 MB RAM i GF2 400mx 64 na MAX5 +Brazil r/s :) Zrob jednakowy kolor wszystkich elementow...
Napisano 19 Kwiecień 200421 l \"Czołguś\" ( to jest czołg !?!) całkiem dobry...ale jak pokazałes siatkę to mało z krzesla nie spadłem... \"CHcesz pobić rekordy w ilości poly ??\" Gdyby moje modele miały taką siatkę...już dawno bym się pożegnal ze sceną...:P Pozdr
Napisano 19 Kwiecień 200421 l wow, mam nadzieje ze ta siatka to sie tylko przy renderingu zageszcza a w widokach to to jest lowpoly. modelik fajny tylko niektrore elementy wygladaja technicznie (ostre krawedzie) a inne troche organicznie (szczegolnie te konczyny) i nie pasuje to do siebie. A propos zageszczania siatki przy renderingu to zakladam ze uzywasz modyfikatora Meshsmooth, jest tam parametr Iterations a ponizej opcja Rendering, po jej wlaczeniu mozna ustalic inne parametry dla renderingu i dla okien widokowych.
Napisano 19 Kwiecień 200421 l ehh to jest czolg z ghost in the shell wiec co do ksztaltu nie ma co polemizowac :).. niezly niezly, tylko siatka wiadomo :>
Napisano 20 Kwiecień 200421 l naraie jest spox, dlaczego niezrobisz evangeliona?anime+ max ciekawe!a widzieliscie GOLDEN BOYA! zaj*** anime. z wielką ciekawoscią bede sledzi ten temat:) pozdr men hehe
Napisano 21 Kwiecień 200421 l Autor DZIĘKI ZA KOMĘTARZE odp. dla kulexy, duron 1200 procesor +128mb ram i niestety MAX 3 ale to się zmieni . może coś zrobie z tą siatką albo prace dokończe kiedyś indziej poniewasz robie coś innego -POZDROWIEŃKA-
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Podoba mi się. :-) Jak już t0m3k zauwazył, nogi nie pasują do reszty. :-) Zrób bardziej kanciaste i metalowe.