Thx Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) dojrzewanie , coś mnie dzis poniosło, pozdro Edytowane 29 Listopad 2009 przez Thx
nicponim Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 wiem ze te 'kreski' to twoj znak rozpoznawczy, taki masz styl i tyle,ale ja czasem chcialbym zobaczyc twoja gre plamą, niech te kreski przerodza sie w smiale pociagniecia grubym brushem, moze nawet sprobuj roznicowac brushe,gdzies pacnij teksturke po czym wysmaruj ją w jaki sposob tylko chcesz...bo masz fajną kreche i sadze ze gdyby śmielej korzystac z tego co daje photoshop bylbys naprawde kozak;]
miriam Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Powiedziałbym mocne i charakterne ;). //Pozdr.
lordbiernac Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 A ja sie kompletnie nie zgodze z nicponim ;) nie widze najmniejszego powodu, dla ktorego mialbys rezygnowac ze swojego oryginalnego stylu. Rozwijaj to dalej, a zamiast byc kozakiem, bedziesz ultrakozakiem (i do tego oryginalnym). Mysle, ze powinienes powalczyc z innymi gamami tez, bo w tej rozowo-zielonej juz wszystko Ci fajnie wychodzi, ale jak juz zmieniasz to ja najczesciej nie kupuje do konca Twoich prac... pozdrowki :)
gutekfiutek Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 3 pierwsze fazy są najlepsze dla mnie - coś jak plakaty teatralne:) Właśnie te grube krechy po lewej na górze - świetnie działają, szkoda że je przykrywasz małymi kreseczkami.
nicponim Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 lordbiernac- ale delikatna zmiana( np. pojscie w grubsze krechy) wcale by nie odjela oryginalnosci, sadze ze wrecz przeciwnei- postawila by styla thxa o jeden level wyzej. Mi tak jak i gutkowifiutkowi najbardziej podchodza 3 pierwsze etapy powstawania pracy, maja ta dzika malarskosc, widac jakies poszukiwania formy,zabawe, wlasnie to jest fajne...
lordbiernac Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 nicponim- ja sie nadal nie zgadzam ;) conajwyzej poszukalbym jakiegos sprytnego zestawienia tych cienkich kreseczek z zupelnie duzymi plamami tak, zeby nie zameczac przeciwnika wszedzie tym kreskowaniem... Mozna by fajnie focusy kreowac... Ale w sumie to musilabym zobaczyc jak ta Twoja wersja wychodzi i dopiero wtedy ocenic;) Na pewno jestem za poszukiwaniem...
Reanimator Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 Unique:) Styl rozpoznawalny na pierwszy rzut oka:)
artursadlos Napisano 29 Listopad 2009 Napisano 29 Listopad 2009 To jest dobry komentarz do pewnego wątku. I mnie też 3 pierwsze się podobają.
Thx Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 :) lordbiernac co do koloru masz absolutną rację czas u siebie złamać epokę disco, pozdro dla wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi