Mulholland Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Cześć Edytuję teksturę płytek, chcę je poprzestawiać itp i zależy mi na tym żeby po edycji bump, specular itp, odpowiadał dokładnie doffuse. Czy zna ktoś jakąś metodę w Photoshopie, żeby edycja ( cut, move scale itp ), warstwy dotyczyła też warstw pod spodem? Próbowałem zrobić layer set, ale nie dało rezultatu, chyba że czegoś nie rozumiem w tym narzędziu. Proszę o pomoc.
Mulholland Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 Dzięki. Na razie jeszcze nie rozgryzłem tego, spróbuję jeszcze przez akcje.
silverfox Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 nigdy nie powinieneś zabierać się za inne tex. jeśli nie dopracowałeś DIFF. Najlepiej trzymać się tego toku pracy.
jamnique Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Możesz też wsadzić warstwy do folderu. Potem wybierasz sobie folder i jego przesuwasz.
Levus Napisano 12 Grudzień 2009 Napisano 12 Grudzień 2009 nigdy nie powinieneś zabierać się za inne tex. jeśli nie dopracowałeś DIFF. Najlepiej trzymać się tego toku pracy. Mógłbyś wyjasnić dlaczego?
Rekomendowane odpowiedzi