SBT77 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Z natury. Trochę wstyd to pokazywać. Te z fotografii mi się nie podobają. Pejzaże też prawdę mówiąc mi nie podchodzą... za to buty wyszły według mnie o wiele lepiej i w tych rysunkach jest sporo charakteru. Jedynie co - to razi troszkę miejscami krzyżowy szraf, który nie wydaje się tutaj mieć jakiegoś uzasadnienia i jest nieprzekonujący.
Joel Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Mnie się wydaje, że po prostu była jakaś siateczka na bucie. Buciki rzeczywiście ładne. pozdrawiam
Łukasz Witkowski Napisano 11 Lipiec 2010 Autor Napisano 11 Lipiec 2010 (edytowane) Tak, to była "siateczka" jeśli chodzi o ten jeden charakterystycznie potraktowany but. Na innych to już mój błąd estetyczny. Dziś noga i kapeć. Długopis. Edytowane 11 Lipiec 2010 przez Łukasz Witkowski
Łukasz Witkowski Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Napisano 12 Lipiec 2010 (edytowane) Co nieco z dnia dzisiejszego. Edytowane 14 Lipiec 2010 przez Łukasz Witkowski
Łukasz Witkowski Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Napisano 13 Lipiec 2010 No to poprzeczka wyżej. Nadal nieścieralnym medium rysowane.
Coyote Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 a próbowałeś konstruować przedmioty/anatomie z prostych brył ? długopis jako nieścieralne medium jest dość średnie, lepszy jest tusz albo cienkopis/piórko. Długopisem mozesz lekko zaznaczyć jakiś kształt, a to duże ułatwienie a cienkopis raz i koniec. Jak już sie katujesz to katuj do końca :D
Łukasz Witkowski Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Napisano 14 Lipiec 2010 Jakoś szczególnie brył jeszcze nie używałem. Tusz fajna tortura, ale wystarczy mi biczowanie na mnicha długopisem. Tusz to już chyba odpowiednik chłosty chłopa. 2 automatycznym, 2 długim pisem
Rekomendowane odpowiedzi