mjasinski Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 (edytowane) Witam ponownie. Dziś przedstawię Wam moją pierwszą w życiu komercyjną animację (jestem Wam to winien ;). Powstała po 6 miesiącach nauki czyt. pracy, w firmie GSZ. Edytowane 9 Grudzień 2009 przez mjasinski 1
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 za duzo animacji to tu nie ma :) ale jest fajnie :)
mjasinski Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 za duzo animacji to tu nie ma :) ale jest fajnie :) A żebyś widział jaki byłem dumny z pierwszej robótki hehe. Szkoda że nie wystawiłem tego 1,5 roku temu ;) Dzięki za błyskawicznego komena. Pozdr.
PICsell Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Wyszło ok. Rpc trochę drażnią no i samochód widmo :-).
biglebowsky Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 "Blisko centrum Warszawy" khehe, bliżej niż centrum Łodzi, nie da się ukryć :)
mjasinski Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 "Blisko centrum Warszawy" khehe, bliżej niż centrum Łodzi, nie da się ukryć :) Ja pochodzę tak naprawdę z okolic Brzezin k. Łodzi i faktycznie prędzej dojadę do Piaseczna z Łodzi niż z Piaseczna do centrum ;-) Też się przy tym uśmiałem.
soshka.cg Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 Po 6 miesiacach nauki? No to respekt Marek :) A kto cie uczyl? - to takie przewrotne pytanie hehehe ;)
mjasinski Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 (edytowane) Po 6 miesiacach nauki? No to respekt Marek :) A kto cie uczyl? - to takie przewrotne pytanie hehehe ;) Patrząc na ręce fachowców uczysz się błyskawicznie, a jeśli widzisz w tym sens to czy to jest animka, czy też wymiana koła, dajesz z siebie wszystko. Swego czasu pracowałem na wulkanizacji właśnie po to by teraz móc robić wizki i to były czasy, gdy wymiana kompletu trwała 5 minut a nie pół godziny. Ach te wspomnienia.. łezka się kręci ;) Edytowane 14 Grudzień 2009 przez mjasinski
Orcher Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 "Blisko centrum Warszawy" khehe, bliżej niż centrum Łodzi, nie da się ukryć :) jedyne 3 godziny w korkach i juz centrum :D
Mr Pank Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 mi sie podoba , chociaż te przezroczyste boxy strasznie peszą wychodząc na pierwszy plan
Trybal Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 A mi z kolei te przezroczyste boxy się podobają :) Nie wszystko musi być full realistyczne, to tylko prezentacja więc można sobie pozwolić na odrobinę oryginalnej symboliki :) mjasinski - Podsunąłeś mi fajny pomysł z tymi boxami :) Być może kiedyś to wykorzystam :) Pozdro...
mjasinski Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Napisano 4 Styczeń 2010 mjasinski - Podsunąłeś mi fajny pomysł z tymi boxami :) Być może kiedyś to wykorzystam :) Pozdro... Wydawało mi się, że to oklepany sposób na przedstawienie w szybki sposób, czasami całej dzielnicy. Ale jeśli Ci się podoba nie będę upierał się przy prawach autorskich do tej metody ;)
Rekomendowane odpowiedzi