Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie. Dziś przedstawię Wam moją pierwszą w życiu komercyjną animację (jestem Wam to winien ;). Powstała po 6 miesiącach nauki czyt. pracy, w firmie GSZ.

Edytowane przez mjasinski

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
za duzo animacji to tu nie ma :) ale jest fajnie :)

A żebyś widział jaki byłem dumny z pierwszej robótki hehe. Szkoda że nie wystawiłem tego 1,5 roku temu ;)

Dzięki za błyskawicznego komena.

Pozdr.

Napisano
  • Autor
"Blisko centrum Warszawy" khehe, bliżej niż centrum Łodzi, nie da się ukryć :)

Ja pochodzę tak naprawdę z okolic Brzezin k. Łodzi i faktycznie prędzej dojadę do Piaseczna z Łodzi niż z Piaseczna do centrum ;-)

Też się przy tym uśmiałem.

Napisano

Po 6 miesiacach nauki? No to respekt Marek :) A kto cie uczyl? - to takie przewrotne pytanie hehehe ;)

Napisano
  • Autor
Po 6 miesiacach nauki? No to respekt Marek :) A kto cie uczyl? - to takie przewrotne pytanie hehehe ;)

Patrząc na ręce fachowców uczysz się błyskawicznie, a jeśli widzisz w tym sens to czy to jest animka, czy też wymiana koła, dajesz z siebie wszystko.

Swego czasu pracowałem na wulkanizacji właśnie po to by teraz móc robić wizki i to były czasy, gdy wymiana kompletu trwała 5 minut a nie pół godziny.

Ach te wspomnienia.. łezka się kręci ;)

Edytowane przez mjasinski

Napisano
"Blisko centrum Warszawy" khehe, bliżej niż centrum Łodzi, nie da się ukryć :)

jedyne 3 godziny w korkach i juz centrum :D

Napisano

mi sie podoba , chociaż te przezroczyste boxy strasznie peszą wychodząc na pierwszy plan

Napisano

A mi z kolei te przezroczyste boxy się podobają :) Nie wszystko musi być full realistyczne, to tylko prezentacja więc można sobie pozwolić na odrobinę oryginalnej symboliki :)

mjasinski - Podsunąłeś mi fajny pomysł z tymi boxami :) Być może kiedyś to wykorzystam :) Pozdro...

Napisano
  • Autor

mjasinski - Podsunąłeś mi fajny pomysł z tymi boxami :) Być może kiedyś to wykorzystam :) Pozdro...

Wydawało mi się, że to oklepany sposób na przedstawienie w szybki sposób, czasami całej dzielnicy. Ale jeśli Ci się podoba nie będę upierał się przy prawach autorskich do tej metody ;)