Napisano 19 Kwiecień 200420 l Czesc:) jestem tu nowy :) , tzn czytam juz forum od kilku miesiecy , i od kilku miesiecy bawie sie w 3d , ogolnie mamzero talentu, ale jakos brne do przodu.. oto moja postac .. jeszcze nie skonczona z checia poslucham waszych opini ;) jakie by one nie byly
Napisano 19 Kwiecień 200420 l nie zraź sie krytyką.... wyjście ramion jakieś strasznie małe..... tułów zbyt prosty... klata ma prawie taki sam obwód jak jego pas.... nogi strasznie proste... jakby miał zanik mięsni albo coś.... a rzekłbym nawet że uda mu gdześ wcieło.... jeśli obraz w tle to referencja Twojego modelu to musze przyznać że nie bardzo ma sie do modelu.... pokaż inne ujęcie by ocenic więcej... odemni tyle.... zostawiam pole do popisu kolegom z forum zapewne coś napiszą. pozdro :)
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor heheh , tznzalorzenie jest takie ze facet jest w luznych spodniach.. nie wiem, sztruks ?:) dlatego nie ma miesni nog :) wyjscie ramion rzeczywiscie za male .. w trakcie poprawiania :)
Napisano 19 Kwiecień 200420 l ok... ale jak na lóźne spodnie to nogi ma zdecydowanie za chude. gdzie on ma miednice? daj jeszcze inne ujecie... narazie wyglada jakby nogi mu prosto z tułowia wychodziły.... poza tym popraw kanciastośc... zwłaszcza nóg.... jak bedzie więcej to sie oceni... musze powiedzieć że znawcą anatomi raczej nie jestem... ale pewne rzeczy rzucają sie odrazu w oczy. pozdro
Napisano 20 Kwiecień 200420 l 1) jakoś nie widzę związku między postacią a blueprintem 2) zmień temat
Napisano 20 Kwiecień 200420 l z tego co mi sie wydaje ...to ten (x-man?) na rysunku nie jest tym co autor ma zamiar osiagnac przez model ... dowodem moga byc drechy :D no wiec ... panie Z3 ... powiedz nam co chcesz wymodelowac ... a my ci powiemy czy jest cieplo ... czy raczej chlodno :) PS. jak na drecha (chudy cffaniaczek w 3 bluzach i szerokich spodniach zeby wygladal na wiekszeko) to nie jest najgorzej ... ale jak na miesniaka w silikonowym stroju (x-man\'a) to ... zdziebko mu brakuje :) powodzenia ... i pozdrowienia :)
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Autor poprostu chce wymodelowac goscia w spodniach i obcislej koszulce - low poly .. ten blueprint stylu tak zostal bo na poczatku chcialem go modelowac :) ale nie umialem dobrze mymodelowac nog;) postaram sie kilka poprawek zaniedlugo wrzucic :)
Napisano 20 Kwiecień 200420 l no to juz wiemy co i jak .... wiec na poczatek do poprawy klatka ... pasek ? ... i krok ... reszta sie wyklaruje po drodze ... :) powodzenia
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor na poczatku chcialem poprostu zrobic tego goscia z blueprintu :) i tak zostalo:) zaraz je wywale :D
Napisano 30 Kwiecień 200420 l hehe ma klate prosta jak drut i nogi o wiele krotsze od tych na obrazku i wogule jakis dziwny mi sie nie podoba
Napisano 1 Maj 200420 l Autor :) krytykowac kazdy umi :) to nie jest takie trudne .. powiedziec ze cos sie nie podoba , nie Empik?:> fakt to jest dobre dowartosciowanie samego siebie :) EoT
Napisano 1 Maj 200420 l napisał z3 :) krytykowac kazdy umi :) to nie jest takie trudne .. powiedziec ze cos sie nie podoba , nie Empik?:> fakt to jest dobre dowartosciowanie samego siebie :) EoT no przeciez napisal co wg. niego jest zle... czasami sugestie slabszych uczestnikow sa wazniejsze niz tych zaawansowancyh. Poczatkujacemu rzuci sie w oko wszystko, a zaawansowanemu tylko bledy ktorych on nie robi (czy jakos tak)
Napisano 1 Maj 200420 l hmm moze temat bys poprawil...eh poco jest ten regulamin...mysle ze leprzym rozwiazaniem bylo by wymagane zaznaczenie rodzaju pracy przy zakladaniu tematu......modernatozy i admistratozy pomyslcie o tym...wygodniejsze...a co do pracy to sie zastanawiam po co do tego ci blueprinty skoro juz widze ze modej zabardzo nie przystaje do printow.....heh
Napisano 3 Maj 200420 l Uzytkowniku z3: NIE CZEKAJ NA PROPOZYCJE TYLKO ZACZNIJ COS WRESZCIE ROBIC. Jak nic sie nie ruszy z nastepnym Twoim postem - to watek zostanie skasowany!
Napisano 3 Maj 200420 l moim zdaniem z3 wes sobie odpal maxa i zacznij robic po kolei wszystkie tutki z max 3d a przynajmniej te latwiejsze lizniesz podstawy i zaczniesz wtedy naprawde tworzyc .Powodzenia i do dziela:)
Napisano 4 Maj 200420 l Autor tak zrobie :) jeden dziennie :) dzieki..:) hmm Mareg ale wbrew pozora cos sie ruszylo:) nie zawsze musza chyba byc jakies pracki by watek sie ruszyl:) mi to pomoglo.. moze nie bylo to umioeszczone w odpowiednim dziale , ale watek nie taki mial cel:) jesli az tak to razi to skasuj.. przepraszam za problem :)