Rybb Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 wrzucam kilka moich prac, z tej strony Rybb (nazwa konta sie nie zmienila od ponad 2 lat, a nie chce mi sie zakladac nowego)
Scatmax Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Zarabiscie zdolna bestia z Ciebie ale nie te prace co tu pokazujesz a Twoj blog mnie zabil. Super szczegolnie szkicownikowe rzeczy! pzdr Kuba
artursadlos Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Yo Rybb, niejako witaj świeżaku! Nawrzucaj tutaj swojego cudnego stuffu co masz go od groma na blogasie. Ajt!
CzAk1 Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 Uuuu....nowy kolega ]:-> Ty cwelu niedobry chowasz takie fajne rzeczy! Wstydź się! Pozdro CzAki
Rybb Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Napisano 14 Grudzień 2009 nic nie chowam,tylko tutaj jakos sie nie pokazywalem,ale ze mi kazano to bede pokazywal,chociaz sie wstydze
Kubasa Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 no faktycznie - na blogu, wiele dobra, już nie bądź taki skromny :P nieźle wymiatasz! super pracki! pozdro
Rybb Napisano 29 Lipiec 2011 Autor Napisano 29 Lipiec 2011 trocszke roznych projektow, autorskich zleceniowych, ponownie zapraszam na rybb-portfolio.blogspot.com i art of rybb na FB. pozdrawiam oglądaczy:)
Richard Hade Napisano 29 Lipiec 2011 Napisano 29 Lipiec 2011 Poproś Adka o zmianę nicku (możesz mieć nowy, bez zmiany konta) :)
sucharek Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Fajne rzeczy Rybbie! Ten szkic z kolesiem na desce mi się baaardzo podoba! Masz więcej takich? :D Zawsze myślałam, że Ty wektory robisz btw :)
Rybb Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 no wlasnie sporo osob tak twierdziło, wektory robię od niedawna i tylko w pracy, zdecydowanie wole rastry plastry bitmapy i rysunki z łapy:)
Rekomendowane odpowiedzi