Napisano 14 Grudzień 200915 l wrzucam kilka moich prac, z tej strony Rybb (nazwa konta sie nie zmienila od ponad 2 lat, a nie chce mi sie zakladac nowego)
Napisano 14 Grudzień 200915 l Zarabiscie zdolna bestia z Ciebie ale nie te prace co tu pokazujesz a Twoj blog mnie zabil. Super szczegolnie szkicownikowe rzeczy! pzdr Kuba
Napisano 14 Grudzień 200915 l Yo Rybb, niejako witaj świeżaku! Nawrzucaj tutaj swojego cudnego stuffu co masz go od groma na blogasie. Ajt!
Napisano 14 Grudzień 200915 l Uuuu....nowy kolega ]:-> Ty cwelu niedobry chowasz takie fajne rzeczy! Wstydź się! Pozdro CzAki
Napisano 14 Grudzień 200915 l Autor nic nie chowam,tylko tutaj jakos sie nie pokazywalem,ale ze mi kazano to bede pokazywal,chociaz sie wstydze
Napisano 15 Grudzień 200915 l no faktycznie - na blogu, wiele dobra, już nie bądź taki skromny :P nieźle wymiatasz! super pracki! pozdro
Napisano 29 Lipiec 201113 l Autor trocszke roznych projektow, autorskich zleceniowych, ponownie zapraszam na rybb-portfolio.blogspot.com i art of rybb na FB. pozdrawiam oglądaczy:)
Napisano 1 Sierpień 201113 l Fajne rzeczy Rybbie! Ten szkic z kolesiem na desce mi się baaardzo podoba! Masz więcej takich? :D Zawsze myślałam, że Ty wektory robisz btw :)
Napisano 1 Sierpień 201113 l Autor no wlasnie sporo osob tak twierdziło, wektory robię od niedawna i tylko w pracy, zdecydowanie wole rastry plastry bitmapy i rysunki z łapy:)