KLICEK Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 Hej jestesmy banda szczesliwych grubasow, z pytaniem czy nie orientujecie sie gdzie w warszawie mozna wynajac hale do kosza? zeby stracic troche bembzonow... dzieki
!Ewert Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 Myślę że jak pochodzisz po szkołach to znajdziesz odpowiedz :)
Kroopson Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 klicek - czasami się zbieramy na paintball - tez niezła opcja antybebzonowa. Jakbyś był chętny to się możemy odezwać. PS. W sensie "my" rozumiem mnie i kilku ludzi z różnych firm z wawy plus fajne ziomki niezwiązane z naszą cudną branżą
vision3d Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 dokladnie jak nie jestescie pro-graczami to wystarczy licealna sala/hala;) najlepiej zajsc do dyrekcji i sie zapytac, raczej beda chetni (zawsze to ddoatkowa kasa), pamietam ze z kumplami wynajmowalismy hale przy naszym LO. a z tych warszawskich hal to na szybko znalazlem tylko: http://www.polibuda.info/art2980 a wogole to jak duza ekipe do grania macie? i w ktorej czesci wawy najchetniej byscie pograli? pozdro
grzesiek_s Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 Ja polecam bieganie - najlepsza, najefektywniesza i najprostrza metoda na zgubienie kilogramow. Oczywiscie granie w kosza z kumplami bedzie tylko plusem. Ja zaczalem biegac pare tygodni temu i naprawde z calego serca polecam. :) Kilka powodow dla ktorych warto zaczac: http://bieganie.pl/index.php?cat=6&id=76&show=1 :) Bardzo fajny i motywujacy watek, troche duzy ale warto przeczytac choc kilkanascie stron: http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=8443
vision3d Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 bieganie nie jest dla kazdego, dla mnie osobiscie to straszna nuda i monotonia:] a dobrze zorganizowana rozgrzewka i sparing w kosza moze dac i dobre efekty i duzo radochy ze wspolzawodnictwa:)
Luki Luki Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 W poprzedniej mojej firmie szefostwo szukalo sali gimnastycznej w szkole gdzies w okolicach centrum zeby kazdemu bylo blisko z pracy, i okazalo sie ze jednak nie jest tak latwo ze znalezieniem wolnych terminow. Dlatego łażenie po szkolach niekoniecznie moze dac jakis rezultat.
JmTm00 Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Hej, ja polecam basen oraz coś (i zeby nikt mnie źle nie zrozumiał zastrzegam sobie) przebijającego wszystkie te sporty....kobite...(nic nie musisz jeżeli nie chcesz, robić, ona juz Ci bat na plery przyłoży ;) Pozdro
jamnique Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Klicek jakbyście założyli klub grubasów, to ja byłbym Prezesem :D
wizz Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 ja sie pisze na takie coś :D jakbym jeszcze w wawie mieszkał haha :)
Rekomendowane odpowiedzi