Frankot Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Zrobiłem ten plakat z okazji dnia ziemi i wygłaszanych w mojej szkole w ten dzień prelekcji. Jedna z nich ma tytół \"Transporty śmierci\", a traktuje o cierpieniach koni podczas transportu na rzeź. Dlatego taka forma tego plakatu i taka treść. Ocińcie go, jestem ciekaw wszelkich opini. Na potrzeby akcji powstały dwie wersje, czarno biała do kopiarki, a kolorowa tak jako orginał do powieszenia na głównej tablicy.
Falcrum Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Dlaczego \"N\" w napisie \"NIE\" , który otacza łeb konia jest odbity od lustra ?? Co do palkatu...hmmm 3+/6 Pozdr
Nimrod Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Słabe moim zdaniem... za bardzo chaotyczne to wszystko bez ładu i składu... i nikogo to nie przekona, raczej.
dr Ug Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE To nie jest plakat.
SansSerif Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 tak jak wyzej. ogolnie chaos, brak pomyslu, potworne nieporozumienie z bajerami literniczymi. brakuje tylko jeszcze lens flare i literek 3d.
Rekomendowane odpowiedzi