Napisano 21 Grudzień 200915 l Szanowni Koledzy! Mam do was gorącą prośbę, może ktoś z was ma ochotę namalować obrazek który ja i wielu moich kolegów chętnie powiesi sobie nad biurkiem? Mianowicie chodzi o porównanie tygodnia pracy pracownika z 25-letnim stażem i 25-latka. 25-letni staż pracy: Pon - gość pilnie pracuje przy komputerze Wt - gość pilnie pracuje przy komputerze Śr - gość pilnie pracuje przy komputerze Czw -gość pilnie pracuje przy komputerze Pt - gość pilnie pracuje przy komputerze (najlepiej ta sama scenka tylko powielona na każdy dzień tygodnia) 25-latek w pracy: Pon - totalnie padnięty śpi przy kompie Wt - nadal padnięty, otwiera powoli jedno oko Śr - siada dopiero co przebudzony ale jeszcze nieźle zmęczony Czw - porządnie się przeciąga Pt - skacze w górę, hip hip hurra! weekend! Pomysły mogą być różne :) Ja widziałem to kiedyś gdzie ci goście byli krówkami ale nie mogę go nigdzie namierzyć:) Pozdrawiam Wszystkich
Napisano 21 Grudzień 200915 l Z twojego opisu wynika, że w moim biurze pracują sami 25-latkowie z 25 letnim stażem :) p.s. Mamy na dole forum dział "Inne ogłoszenia" na takie sprawy.
Napisano 21 Grudzień 200915 l wiesz dlaczego tak jest ? Ci 25 latkowie mają wszystko w małym palcu bo wychowali się z komputerem i znają wszystkie współczesne narzędzia . W tym samym czasie do te dinozaury 'ciężko pracują' Ci młodzi zrobią 2x więcej i mają jeszcze czas na drzemki i ziewanie .I co smieszne 2x mniej zarabiają .
Napisano 21 Grudzień 200915 l krzyhhhh -> to nie wiem o jakich Ty 25-latkach mówisz ;) A w lodówce chłodzi się 1.7L
Napisano 21 Grudzień 200915 l Leru: przesadziłem w drugą stronę ;) bo gdzie Ci co mają staż 25 lata i nadal ciężko pracują . U mnie zawsze gin się chłodzi
Napisano 21 Grudzień 200915 l mysle, ze pan podobnie jak DJ joker-vader potrzebuje po prostu PRO kreacji, wiec nie ma co gadac, należy pomóc!
Napisano 22 Grudzień 200915 l Autor krzyhhh - trochę więcej wyrozumiałości dla innych branż:) ja pracuje w branży morskiej, projektujemy dla zachodnich stoczni, a i owszem 25-latkowie szybko klikają tyle, że nie niewiele z tego przychodzi, bo doświadczenie zerowe:) a z 25-letnim stażem całe statki na głowie i naprawdę trzeba mieć jaja żeby to wszystko spiąć :), żeby nie było - sam jestem gdzieś po środku, pozdrowienia wszystkim :) ps. z jednym się zgadzamy, u mnie też 25-latki zarabiają dwa razy mniej :)
Napisano 22 Grudzień 200915 l wiec nie ma co gadac, należy pomóc! Nie kuś, nie kuś. ___ Pomysł wydaje się fajny, ale przed Świętami będzie mniejszy odzew chyba.
Napisano 22 Grudzień 200915 l znajomy dał z siebie wszystko w kwestii mimiki. Jakiekolwiek podobieństwo do osób wykonujących jakąkolwiek pracę czysto przypadkowe.
Napisano 22 Grudzień 200915 l http://www.xes.cx/CAYZOX4J.gif chociaż ola-f lepiej trafił. od razu widac że młody się obija, nawet na monitor się nie patrzy tylko za sekretarką ogląda.