Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Szanowni Koledzy!

Mam do was gorącą prośbę, może ktoś z was ma ochotę namalować obrazek który ja i wielu moich kolegów chętnie powiesi sobie nad biurkiem?

Mianowicie chodzi o porównanie tygodnia pracy pracownika z 25-letnim stażem i 25-latka.

25-letni staż pracy:

Pon - gość pilnie pracuje przy komputerze

Wt - gość pilnie pracuje przy komputerze

Śr - gość pilnie pracuje przy komputerze

Czw -gość pilnie pracuje przy komputerze

Pt - gość pilnie pracuje przy komputerze

(najlepiej ta sama scenka tylko powielona na każdy dzień tygodnia)

25-latek w pracy:

Pon - totalnie padnięty śpi przy kompie

Wt - nadal padnięty, otwiera powoli jedno oko

Śr - siada dopiero co przebudzony ale jeszcze nieźle zmęczony

Czw - porządnie się przeciąga

Pt - skacze w górę, hip hip hurra! weekend!

Pomysły mogą być różne :) Ja widziałem to kiedyś gdzie ci goście byli krówkami ale nie mogę go nigdzie namierzyć:)

Pozdrawiam Wszystkich

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z twojego opisu wynika, że w moim biurze pracują sami 25-latkowie z 25 letnim stażem :)

p.s. Mamy na dole forum dział "Inne ogłoszenia" na takie sprawy.

Napisano

wiesz dlaczego tak jest ? Ci 25 latkowie mają wszystko w małym palcu bo wychowali się z komputerem i znają wszystkie współczesne narzędzia .

W tym samym czasie do te dinozaury 'ciężko pracują' Ci młodzi zrobią 2x więcej i mają jeszcze czas na drzemki i ziewanie .I co smieszne 2x mniej zarabiają .

Napisano

krzyhhhh -> to nie wiem o jakich Ty 25-latkach mówisz ;) A w lodówce chłodzi się 1.7L

Napisano

Leru: przesadziłem w drugą stronę ;) bo gdzie Ci co mają staż 25 lata i nadal ciężko pracują . U mnie zawsze gin się chłodzi

Napisano

mysle, ze pan podobnie jak DJ joker-vader potrzebuje po prostu PRO kreacji, wiec nie ma co gadac, należy pomóc!

Napisano
  • Autor

krzyhhh - trochę więcej wyrozumiałości dla innych branż:) ja pracuje w branży morskiej, projektujemy dla zachodnich stoczni, a i owszem 25-latkowie szybko klikają tyle, że nie niewiele z tego przychodzi, bo doświadczenie zerowe:) a z 25-letnim stażem całe statki na głowie i naprawdę trzeba mieć jaja żeby to wszystko spiąć :), żeby nie było - sam jestem gdzieś po środku, pozdrowienia wszystkim :)

ps. z jednym się zgadzamy, u mnie też 25-latki zarabiają dwa razy mniej :)

Napisano
wiec nie ma co gadac, należy pomóc!

Nie kuś, nie kuś.

___

Pomysł wydaje się fajny, ale przed Świętami będzie mniejszy odzew chyba.

Napisano

znajomy dał z siebie wszystko w kwestii mimiki. Jakiekolwiek podobieństwo do osób wykonujących jakąkolwiek pracę czysto przypadkowe.

roman.jpg