polka dot Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 cześć, postanowiłem się przekonać czy nauczyłem się modelować na tych wszystkich niedokończonych zderzakach i felgach i zrobić raz całe auto;) z przodu brakuje kilku detali oraz wygładzeń ale to już na poziomie testów z odbiciami. tył jest do poprawek, niektóre miejsca machnięte na szybko. ogólnie blueprinty były średnie wiec tył się jeszcze dopasowuje do fotografii. wiadomo, pewnych rzeczy już nie widzę więc w razie czego proszę zaznaczać. planuję nawet wnętrze w jakiejś przyzwoitej postaci. dorzucam parę siatek z bliska. pozdrawiam
plasti Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 elegancko, nie ma sie do czego przykleic, dawaj dalej
Lapsio Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 troszeczke nie wiem czy warto taka gesta siate robic na feldze i swiatlach ale ogolnie spoko. No na razie to nie ma sie do czego przyczepic. Troszeczke dziwna siatka tam przy reflektorze w rogu gornym prawym ale to chyba niegrozne
mt Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 normalnie nie komentuje samochodow, ale do tego mam pewien sentyment (rozwalilem:P) to podpowiem. Masz zbyt kanciasta bryle - caly blotnik z przodu u Ciebie ma na gorze bardzo mocne przetloczenie, a blacha w tym aucie schodzi duzo bardziej plynnie. z tylu to samo. b5 jest mocno mydelniczkowaty;) no i czeka Cie troche klepania;) a jak juz zrobiles felgi od s4 to moze po prostu zrob s4? sa przyjazniejsze w odbiorze:) pozdr. mt
plasti Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 gesta?? a w jaki inny sposob chcialbys ja ulozyc??
latos Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 CHolera siatka bardzo bardzo ładnie rozłożona. Leć dalej muszę zobaczyć efekt końcowy!
woody Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 Bardzo mi się podoba już teraz, wiec boję się co będzie dalej. Na razie nie ma co komentować, jest git, czekam na dalszy rozwój;-)
Rekomendowane odpowiedzi