Napisano 21 Grudzień 200915 l cześć, postanowiłem się przekonać czy nauczyłem się modelować na tych wszystkich niedokończonych zderzakach i felgach i zrobić raz całe auto;) z przodu brakuje kilku detali oraz wygładzeń ale to już na poziomie testów z odbiciami. tył jest do poprawek, niektóre miejsca machnięte na szybko. ogólnie blueprinty były średnie wiec tył się jeszcze dopasowuje do fotografii. wiadomo, pewnych rzeczy już nie widzę więc w razie czego proszę zaznaczać. planuję nawet wnętrze w jakiejś przyzwoitej postaci. dorzucam parę siatek z bliska. pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 200915 l troszeczke nie wiem czy warto taka gesta siate robic na feldze i swiatlach ale ogolnie spoko. No na razie to nie ma sie do czego przyczepic. Troszeczke dziwna siatka tam przy reflektorze w rogu gornym prawym ale to chyba niegrozne
Napisano 21 Grudzień 200915 l normalnie nie komentuje samochodow, ale do tego mam pewien sentyment (rozwalilem:P) to podpowiem. Masz zbyt kanciasta bryle - caly blotnik z przodu u Ciebie ma na gorze bardzo mocne przetloczenie, a blacha w tym aucie schodzi duzo bardziej plynnie. z tylu to samo. b5 jest mocno mydelniczkowaty;) no i czeka Cie troche klepania;) a jak juz zrobiles felgi od s4 to moze po prostu zrob s4? sa przyjazniejsze w odbiorze:) pozdr. mt
Napisano 22 Grudzień 200915 l CHolera siatka bardzo bardzo ładnie rozłożona. Leć dalej muszę zobaczyć efekt końcowy!
Napisano 23 Grudzień 200915 l Bardzo mi się podoba już teraz, wiec boję się co będzie dalej. Na razie nie ma co komentować, jest git, czekam na dalszy rozwój;-)