Yano Napisano 23 Kwiecień 2004 Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Pracka bardzo dobra i nie wiem czego sie Bzyku czepiasz takich drobiazgów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 23 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2004 Bzyku ma racje praca ma bledy, hmm... jeszcze pare takich komentarzy a chyba usen ja z forum:P Zartuje ofkors;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow nio i forumowiczke pussik(innych nie zauwazylem;)) zycze dobrej nocy. Ja juz padam a dopiero weekend sie zaczal:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Vision 3d - prac naprawdę godna tych zachwytów... Modeling, texturing i kompozycja...bardzo dobra... Gratuluję, piękna robota :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 24 Kwiecień 2004 Share Napisano 24 Kwiecień 2004 Good job!!Model piękny!!Cudo!!Po prostu debeściacki!!Tylko wsiadać i śmigać po mieście tudzież wsi!!Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 wow super autko (hehe mam takie w GTA VC :)) swietnie prawie niczym sie nie rozni od orginalu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Dzieki chlopaki:) A tak dla informacj: model robilem ok 70h (ponad tydzien) na zlecenie. Modeling- spline\'y, rendering - Brazil R/S. Pracuje na PIV 2,6GHz HT, 1GB RAM 400MHz, GF4 64MB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Co tu dużo pisać - piękny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 czym to jest robione poly czy nurbs? dzisiaj skonczylem moj pierwszy samochod metoda poly i wyglada tragicznie tak samo przypomnina Konia jak samochod wiec jaka technieke trzeba zastosowac by zrobic cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Jest napisane: modeling: spline\'y, czyli spline + surface Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 dziekuje bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigk Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 brak mi słów. SUPER!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Piękna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 hehe znowu nam tu zdjecia wewalaja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare51 Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 MI się bardzo podoba jest to jeden z superowych autek . Pozdro i szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Nierozumiem czemu odkopałes stary temat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi