kellyq Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Koniec , oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 (edytowane) Honda prześwietna, ale o tym na pewno już wiesz ;] Jednak tło mnie strasznie drażni ;/ Nie podoba mi się ;/ Ale co z tego? :P I tak jest ******** :D Edytowane 31 Grudzień 2009 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 A mi się właśnie tło podoba,hunda też:) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 wypas>>>>>>> 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 trybal edytuj szybko postac bo dostaniesz warna co do pracki to wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Pikny motur:D Materiały gdzieniegdzie wydaja sie zbyt jednolite/wyblakle ale ogolnie super. Tlo tez sie podoba. Ta lampa stopu, to czerwona nie powinna byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Model dobry byłby b.dobry, ale widzę nierówności **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Moim zdaniem jest zbyt kontrastowo, zacieniowane miejsca są smolisto czarne. Model na moje oko motoryzacyjnego amatora wygląda fajnie, materiały również (chociaż można się było pokusić o jakieś niewielkie chociaż tekstury rys i zabrudzeń, moim zdaniem), studio jakoś spłaszcza obraz, szczególnie z powodu tych pionowych linii. PS Czy to ta maszyna? http://ftp.dinmamma.be/wallpapers/honda-NAS_E-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Bardzo fajny i dobrze zaprezentowany model. Brawo. Świetnie wygląda lakier, pokrycie siedzeń i niektóre materiały - za to światła przednie do bani :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi