Napisano 30 Grudzień 200915 l Honda prześwietna, ale o tym na pewno już wiesz ;] Jednak tło mnie strasznie drażni ;/ Nie podoba mi się ;/ Ale co z tego? :P I tak jest ******** :D Edytowane 31 Grudzień 200915 l przez tweety
Napisano 30 Grudzień 200915 l trybal edytuj szybko postac bo dostaniesz warna co do pracki to wypasik
Napisano 30 Grudzień 200915 l Pikny motur:D Materiały gdzieniegdzie wydaja sie zbyt jednolite/wyblakle ale ogolnie super. Tlo tez sie podoba. Ta lampa stopu, to czerwona nie powinna byc?
Napisano 31 Grudzień 200915 l Moim zdaniem jest zbyt kontrastowo, zacieniowane miejsca są smolisto czarne. Model na moje oko motoryzacyjnego amatora wygląda fajnie, materiały również (chociaż można się było pokusić o jakieś niewielkie chociaż tekstury rys i zabrudzeń, moim zdaniem), studio jakoś spłaszcza obraz, szczególnie z powodu tych pionowych linii. PS Czy to ta maszyna? http://ftp.dinmamma.be/wallpapers/honda-NAS_E-1.jpg
Napisano 31 Grudzień 200915 l Bardzo fajny i dobrze zaprezentowany model. Brawo. Świetnie wygląda lakier, pokrycie siedzeń i niektóre materiały - za to światła przednie do bani :-P