Napisano 24 Listopad 201014 l Aparatowi się coś pomyliło od tej ilości trawy. Ewert wersja na Amsterdam 2010.
Napisano 24 Listopad 201014 l długi listopadowy weekend. Spoki Loki na zlotach będę się meldował. A właśnie, może jakiś zlot wrocławski? odpisujcie w odpowiednim dziale.
Napisano 24 Listopad 201014 l Właśnie powolutku przymierzamy się do zrobienia zlotu nowego ^_^ Jeszcze trochę cierpliwości i pojawi się wątek...
Napisano 24 Listopad 201014 l Ja troche sie zmieniłeem... Ale fota z lipca. Edytowane 24 Listopad 201014 l przez Sadowski25
Napisano 24 Listopad 201014 l no a tutaj moja fota, niech bedzie, niech ludzie zobacza wkoncu gembe tego parszywca:], fota czarno-biala z dwoch powodow, glowny to ze moja gemba je "niewyjsciowa"(nie chcial bym przestraszyc mlodszych userow:) ), a druga to taka ze lg'kiem ku 990 sie nie robi zdjec niestety, bo nawet ps nie pomaga, a i wlasnie, teraz waze troszke wiecej, wiec bylby update:], to fota z zeszlego roku, bodajze z grudnia :) Ta fotografia powinna być ocenzurowana. To już rzuóf był bardziej fotogeniczny.