Badyl Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Matchias, Hrabia Orlok zawsze przemawiał do mojej wyobraźni :)
!Ewert Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 Aparatowi się coś pomyliło od tej ilości trawy. Ewert wersja na Amsterdam 2010.
Loki Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 ładny... trawnik :) Na dłużej w amsterdamie czy tylko krótki wypad?
!Ewert Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 długi listopadowy weekend. Spoki Loki na zlotach będę się meldował. A właśnie, może jakiś zlot wrocławski? odpisujcie w odpowiednim dziale.
CzAk1 Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 Właśnie powolutku przymierzamy się do zrobienia zlotu nowego ^_^ Jeszcze trochę cierpliwości i pojawi się wątek...
Sadowski25 Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) Ja troche sie zmieniłeem... Ale fota z lipca. Edytowane 24 Listopad 2010 przez Sadowski25
proxy1 Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 no a tutaj moja fota, niech bedzie, niech ludzie zobacza wkoncu gembe tego parszywca:], fota czarno-biala z dwoch powodow, glowny to ze moja gemba je "niewyjsciowa"(nie chcial bym przestraszyc mlodszych userow:) ), a druga to taka ze lg'kiem ku 990 sie nie robi zdjec niestety, bo nawet ps nie pomaga, a i wlasnie, teraz waze troszke wiecej, wiec bylby update:], to fota z zeszlego roku, bodajze z grudnia :) Ta fotografia powinna być ocenzurowana. To już rzuóf był bardziej fotogeniczny.
Rekomendowane odpowiedzi