Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witajcie ludzie dobrego i wielkiego serca. Potrzebuje pomocy nic specjalnego, tylko potrzebuje linku gdzie mogę ściągnąć program w którym można szkicować w 3D wymienie te które poprostu mi nie przypadły do gustu lub poprostu nie umiem ich obslugiwac a mawiają ze posiadają tą złotą aplikacje:

Rhonda - http://rhondaforever.com/ - super szkoda ze wersja beta nie można wrzucic jpg-a tak by mozna obrysować to co nas interesuje

SoliDWorks - niemam linku - sciągłem ale nic nie rozumiem nawet niewiem czy jest ta aplikacja tam jezeli cos wiecie prosze dajcie linka do info

Ilove Sketch -

- niestety narazie jest dostepny tylko w stanach niewiem gdzie mozna go kupic ?

Nie posiadam wiecej info na ten temat licze na was energicznych ludzi prosze nie zważać na okoliczności i pomożcie.

Poza tematem jeszce moze sie wepcham chodzi mi o reklame ktora jest na stadionach tuż tuż za bramkami na murawie gdzie patrząc na nią z trybun daje nam efekt 3D chodz zrobiona jest na ziemi w 2D i wlasnie jak taki typ REKLAMY sie nazywa ? Oczywiscie to nie ma nic wspolnego z w/w watkiem

Pozdrawiam

Edytowane przez samir_01

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heh, trochę ci się pomyrdlało. :)

To co chcesz osiągnąć opiera się na złudzeniu. Więc musisz tylko zgłębić zasady perspektywy i przyjrzeć się wnikliwiej tym reklamom.

Temat nie ma wiele wspólnego z 3D jako takim. Chyba, że jestem aż tak do tyłu z futbolem i tego typu reklamy ewoluowały.

Te programy, to fajne bajery, ale do innych rzeczy. A SolidWorks, to już kompletnie inna historia. :)

Napisano
  • Autor

Powiadasz ze Solid Works to inna historia, no ok ! A znasz jakies programy typowe do szkicowania w 3D ? pliss jakis szczegół...

Napisano
A znasz jakies programy typowe do szkicowania w 3D ? pliss jakis szczegół...

Google Sketchup ? ;)

Napisano
  • Autor

Google sketchup nie za dobry pomysl ! ma za grube linie i wogule zle sie nim manewruje jezeli macie jakis lepszy towar do zaoferowania to prosze was bardzo dajcie mi lepszy pomysl na program bo juz wymienilem juz u gory jakie posiadalem...

Napisano

Do czego potrzebny jest ci taki program? Co chcesz wykonać? Najlepsze programy do "szkicowania w 3d" sam znalazłeś, obawiam się że na tym forum nikt ich nie używa i ciężko będzie ci uzyskać pomoc.

Napisano
  • Autor

A potrzebne i to bardzo program ktory potrafi wrzucic jpga i pozniej na nim rysowac w 3D. Te inne ktore wymienilem nie posiadaja takiej opcji albo wogule niemozna ich dostac jak narazie...

Potrzebuje to poniewaz robie interesujace symulacje w tworzeniu nowego designu, ale jak narazie sa one w 2D.

Napisano

W blenderze jest Grease Pencil ale nie wiem czy to Ci coś pomoże .

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.