Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

koniec:

cc11.jpg

________________________________________________________________________________

Jako że w przeciwieństwie do niektórych widocznie jeszcze nie "wyrosłem" z rysunków koncepcyjnych wrzucam pierwszy szkic (postać nr4):

cc.jpg

Edytowane przez Mruk

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wyobrażałem sobie tą postać jako bardziej tęgą. Teraz raczej nie wydaje się gruby, chociaż jest niewątpliwie masywny.

Napisano

wygladav to wybitnie ok ale chyba lewa z prawa Ci sie pomieszaly ;]

Napisano

Witam

Mały zabieg flipowy i będzie ok ;), sylwetka nieco przygarbiona. Poza tym jest ok.

Mam nadzieję że dobrniesz do końca.

Powodzenia.

//Pozdr.

Napisano
  • Autor

SBT77- Ja właśnie bardziej widzę tą postać jako masywną niż grubą.

Bedyk-To dlatego że często odbijam obrazek w poziomie jak rysuję. Później już zapomniałem jak powinno być.

miriam- Też mam taką nadzieję. Zazwyczaj mój udział kończył się na etapie szkicu. Zobaczymy jak będzie tym razem.

Uriel-dzięki

Trochę jeszcze posiedziałem nad szkicem:

cc.jpg

Napisano

Aleee, fajne... Lubie takie masywne konstrukty. Dzięki Twojemu obrazkowi może się zmobilizuję i sam też coś stworzę w wolnej chwili na ten CHC.

Napisano
  • Autor

atheg: Bardzo się cieszę. Mobilizuj się, mobilizuj.

Próba z kolorkiem, jeszcze nie jestem przekonany czy taki zostanie. No i jeszcze nie mam pomysłu na rękę... wrzucam żeby się zmobilizować.

cc11-2.jpg

Napisano

Łapie konkretny wygląd panie Mruk , robi się ciekawie :) Lecimy , lecimy , czasu coraz mniej .

Napisano
  • Autor

Nie udało się dopracować tak jak chciałem, ale przynajmniej skończyłem na czas. Wersja ostateczna w pierwszym poście.

Napisano

ugiąłbym mu nogi w kolanach troche żeby był mniej klocowaty a bardziej dynamiczny

i mocniej zarysował stopy żeby bardziej przykleił sie do podłogi

bardzo fajnie

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności