Napisano 15 Styczeń 201015 l koniec: ________________________________________________________________________________ Jako że w przeciwieństwie do niektórych widocznie jeszcze nie "wyrosłem" z rysunków koncepcyjnych wrzucam pierwszy szkic (postać nr4): Edytowane 31 Styczeń 201015 l przez Mruk
Napisano 15 Styczeń 201015 l Wyobrażałem sobie tą postać jako bardziej tęgą. Teraz raczej nie wydaje się gruby, chociaż jest niewątpliwie masywny.
Napisano 16 Styczeń 201015 l Witam Mały zabieg flipowy i będzie ok ;), sylwetka nieco przygarbiona. Poza tym jest ok. Mam nadzieję że dobrniesz do końca. Powodzenia. //Pozdr.
Napisano 20 Styczeń 201015 l Autor SBT77- Ja właśnie bardziej widzę tą postać jako masywną niż grubą. Bedyk-To dlatego że często odbijam obrazek w poziomie jak rysuję. Później już zapomniałem jak powinno być. miriam- Też mam taką nadzieję. Zazwyczaj mój udział kończył się na etapie szkicu. Zobaczymy jak będzie tym razem. Uriel-dzięki Trochę jeszcze posiedziałem nad szkicem:
Napisano 20 Styczeń 201015 l Aleee, fajne... Lubie takie masywne konstrukty. Dzięki Twojemu obrazkowi może się zmobilizuję i sam też coś stworzę w wolnej chwili na ten CHC.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Autor atheg: Bardzo się cieszę. Mobilizuj się, mobilizuj. Próba z kolorkiem, jeszcze nie jestem przekonany czy taki zostanie. No i jeszcze nie mam pomysłu na rękę... wrzucam żeby się zmobilizować.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Łapie konkretny wygląd panie Mruk , robi się ciekawie :) Lecimy , lecimy , czasu coraz mniej .
Napisano 31 Styczeń 201015 l Autor Nie udało się dopracować tak jak chciałem, ale przynajmniej skończyłem na czas. Wersja ostateczna w pierwszym poście.
Napisano 23 Luty 201015 l ugiąłbym mu nogi w kolanach troche żeby był mniej klocowaty a bardziej dynamiczny i mocniej zarysował stopy żeby bardziej przykleił sie do podłogi bardzo fajnie