Napisano 18 Styczeń 201015 l Hej! Wrzuciłam to przed świetami na forum, ale "nie dodało":( Na pocz. myslałam, że po prostu nikomu nie chciało się skomentować - i mi się smutno zrobiło! :) Mam nadz., że tym razem będzie inaczej i doczekam się jakiegoś komentarza...... Pzdr!
Napisano 18 Styczeń 201015 l Ładniusia :) Choineczkom można by mniej oczywisty i bardziej dopasowany do reszty kolorek dać.
Napisano 18 Styczeń 201015 l a propo oryginalnych kolczyków ;D moja koleżanka przed świętami chodziła z bombkami na uszach :) praca ma ładne kolory, szkoda tylko że jest tak nieciekawie postać od dołu ucięta. chyba byłoby lepiej, gdybyś zmieścił ją np w pionowym prostokącie., i to ucięcie nie było ucięte krawędzią kadru :) ładniej by sie to wtedy kleiło ;) co do samej postaci: szyja jest super, podoba mi sie taka długa :) i sama twarz też jest w porządku, jednak ten skrót perspektywy jest chyba za drastyczny - oko powinno być wyżej i byłoby przepieknie :)
Napisano 20 Styczeń 201015 l Heh - dzięki - twój blog tez mono przyjemny:) A co do pionowych&poziomych kadrów, to raczej ważniejsze byly choinki niż pani, stąd wlaśnie takie drastyczne obcięcie jej, a wyeksponowanie choinek
Napisano 26 Styczeń 201015 l no prosze, co tu sie wyprawia :P ...nawet nie slyszalem, zes ty sobie tablecine kupila :D bardzo fajne!