Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

przyjemne i miekkie swiatlo.

Kontrasty czerni i bieli(duze plaszczyzny) w ostatnim ujeciu klada kompozycje IMO.

Jakos nie czytam przestrzeni, splaszczylo sie chyba.

Generalnie na wypasie, dobry kotlet;)

Napisano
Rozmyj trochę światło słoneczne i może lekko przytłum je, strasznie odciągają uwagę te jasne 'prostokąty'.

Pozdr

Mi to bardziej wygląda na elementy dekoracji (płytki) niż padające słońce.

Napisano (edytowane)

Tak naprawde panowie to są dywaniki...(dobrze Marcin przydumał) tyle że nie chciało mi sie dispa liczyć. Jak bardzo kaszana to trzeba poprawić.

jeszcze panorama

pano2e.th.jpg

Edytowane przez arturprx2
Napisano

Płytki na podłodze fajne, kapcie rządzą. Dywaniki zdecydowanie kiepsko wyszły. Troszkę płasko, szczególnie w narożnikach pod skosem dachu mi się nie podoba. Na panoramie na brzegu wanny coś się dzieje. Ogólnie bardzo przyjemnie, ale stać Cię na lepiej. ;)

Napisano
Tak naprawde panowie to są dywaniki...

Hehe, to ładny lol;) Szkoda, że nie dałeś ich w jakimś beżu, nie przykuwałyby tak uwagi;) Reszta gites majonez.

Pozdr

Napisano

Mimo, że ciemne łazienki nie przemawiają do mnie to tutaj ładnie to wszystko zgrałeś. Dobre shaderki płytek, staranne mapowanie, ceramika ma ładną biel ale brakuje jej trochę połysku. Przydałby się lekki bump dodać ale jak widzę to każdy lubi gładką powierzchnię na niej robić przez co tracą te elementy na naturalności. Drzwi trochę od siekiery zrobione.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności