arturprx2 Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 (edytowane) odgrzany kotlet Edytowane 26 Styczeń 2010 przez arturprx2
simonhc Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 przyjemne i miekkie swiatlo. Kontrasty czerni i bieli(duze plaszczyzny) w ostatnim ujeciu klada kompozycje IMO. Jakos nie czytam przestrzeni, splaszczylo sie chyba. Generalnie na wypasie, dobry kotlet;)
Touch Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Rozmyj trochę światło słoneczne i może lekko przytłum je, strasznie odciągają uwagę te jasne 'prostokąty'. Pozdr
Marcin Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Rozmyj trochę światło słoneczne i może lekko przytłum je, strasznie odciągają uwagę te jasne 'prostokąty'. Pozdr Mi to bardziej wygląda na elementy dekoracji (płytki) niż padające słońce.
arturprx2 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Napisano 26 Styczeń 2010 (edytowane) Tak naprawde panowie to są dywaniki...(dobrze Marcin przydumał) tyle że nie chciało mi sie dispa liczyć. Jak bardzo kaszana to trzeba poprawić. jeszcze panorama Edytowane 26 Styczeń 2010 przez arturprx2
pressenter Napisano 26 Styczeń 2010 Napisano 26 Styczeń 2010 Płytki na podłodze fajne, kapcie rządzą. Dywaniki zdecydowanie kiepsko wyszły. Troszkę płasko, szczególnie w narożnikach pod skosem dachu mi się nie podoba. Na panoramie na brzegu wanny coś się dzieje. Ogólnie bardzo przyjemnie, ale stać Cię na lepiej. ;)
arturprx2 Napisano 26 Styczeń 2010 Autor Napisano 26 Styczeń 2010 zRzut :P wiem press, przemiele to jeszcze raz z dispem i z ewentualnymi Waszymi korektami ;)
Touch Napisano 26 Styczeń 2010 Napisano 26 Styczeń 2010 Tak naprawde panowie to są dywaniki... Hehe, to ładny lol;) Szkoda, że nie dałeś ich w jakimś beżu, nie przykuwałyby tak uwagi;) Reszta gites majonez. Pozdr
Tores Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Mimo, że ciemne łazienki nie przemawiają do mnie to tutaj ładnie to wszystko zgrałeś. Dobre shaderki płytek, staranne mapowanie, ceramika ma ładną biel ale brakuje jej trochę połysku. Przydałby się lekki bump dodać ale jak widzę to każdy lubi gładką powierzchnię na niej robić przez co tracą te elementy na naturalności. Drzwi trochę od siekiery zrobione. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi