Napisano 28 Styczeń 201015 l Jestem zółtodziobem w świecie 3d Czy ktos wie dlaczego w zbrushu 3.5 nie da sie importowac projektu z maxa?Szukałem czegoś na ten temat bo mi nie wychodziło. Robilem dokladnie tak jak tu jest pokazane.W tym,ze tu bylo robione w maya ale z ona tool biore import i wogole nie dziala,nic sie nie dzieje...
Napisano 28 Styczeń 201015 l W zbrushu w zakładce tool kliknij to duże żółte s i wybierz switch.Potem w tej samej zakładce import i wybierz plik obj.Powinno działać.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Autor nawet nie chodzi o to ze nie otwiera pliku.po prostu wygląda to tak jaby ta opcja wogóle nie działała.Najeżdzam na nią myszką i nic jakby była wyłączona
Napisano 28 Styczeń 201015 l Autor Widzę tylko switch color w lewym dolnym rogu,klikam to ale nie działa.Chodzi pewni o inne switch?
Napisano 28 Styczeń 201015 l Wybierz jakiegoś toola w menu tool,narysuj go na canvasie,aktywuj klikając t.Sprawdż czy jest aktywny -czy da sie w nim rzeżbić.Jeśli jest aktywny spróbuj użyć import.
Napisano 28 Styczeń 201015 l Autor da sie rzezbic,wszystko działa prócz importu i eksportu w pasku tool
Napisano 28 Styczeń 201015 l Masz pirata? Wersja 3.5 albo 3.5 r2? Czytałem gdzieś że ludziom nie działa import/export w tych wersjach.
Napisano 8 Marzec 201015 l mi w trakcie importowania wyskakuje taki komunikat "Error encountered while importing a file" moze coś źle robie przy zapisie w maxie obj ? coś trzeba zaznaczyć dodatkowo przy zapisie na taki format ?
Napisano 8 Marzec 201015 l Wszystko robicie dobrze po prostu macie źle zcrackowane piraty. Ujjjj nie ładnie.