m@szyn Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 te opcje są mi pilnie potrzebne ! ale nie mogę ich znaleść od 2-óch dni ... pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Nawet nie napisałeś jaki teren..... Tutków jest mnóstwo, wystarczy poszukać Np. www.3DTotal.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 no byle jaki teren tylko żeby to nie był teren jak np. dom tylko krajobraz ... mógłbyś mi podać stronkę podobną do tamtej tylko polską ?:/ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dor Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 W porównaniu do angielskich, to polskich tutoriali jest naprawde mało. Sporo z nich jest na Max3d.pl i wydaje mi się, że jest tam coś na ten temat (o trawie i prostych drzewach jest napewno,) Byłem w empiku jakieś dwa miesiące temu i przeglądałem gazety o CG. Było tam napisane jak zrobić 3D kanion, ale nie wiem czy to pismo można ściągnąć z neta. Może jakiś forumowicz zna to pisemko. \"Szukajcie a znajdziecie\" Ps: Bez angielskiego w 3D to jak bez ręki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 M@szyn - w Twoim pierwszym temacie tylko informowałem, jak powinieneś nazywać swoje wątki. Teraz już muszę ostrzec: Jesteś nowy więc zapoznaj się z regulaminem forum. Takie tematy standardowo idą do kasacji. Byłem w empiku jakieś dwa miesiące temu i przeglądałem gazety o CG. Było tam napisane jak zrobić 3D kanion, ale nie wiem czy to pismo można ściągnąć z neta. Może jakiś forumowicz zna to pisemko. \"Szukajcie a znajdziecie\" Najprawdopodobniej chodzi Ci o ComputerArts numer 12/2003 - był tam tutorial prezentujący tworzenie kanionu w max\'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 chyba też się przejdę do empiku ... a jak się te pismno nazywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ComputerArts numer 12/2003 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ej gdzie się znajduję opcja \"smoke\" w wersji 6.0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 W Helpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 oto żeś mi wytłumaczył :D heh ... help jest chyba po anglielsku z reszta sprawdzę ... :] no sle dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 \"help jest chyba po anglielsku z reszta sprawdzę\" LOL. Cos mi mowi, ze jeszcze tam nigdy nie zagladales... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 no nie zaglądałem i dalej niewiem gdzie jest to głupie \"smoke\" a jeszcze dla powiększenia swojej inteligencji chciałbym wiedzieć gdzie jest \"Gravity\" czy jakoś tak ... pomoże mi ktoś czy będzie sie tylko śmiał ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 nie mam zielonego pojacia ile masz lat ale pownienes byc na tyle inteigentny by zrozumiec ze nie stosowanie sie do zalecen moderatora upominajacego o respektowanie regulaminu grozi banem. poczytaj regulamin. swoje watki zakladaj w odpowiedznich dzialach z regulaminiwym tematem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ok ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 1. nie ok tylko wejdz w edycje pierwszego posta i zmien temat. 2. na gorze strony po prawej masz ikone kremowej koperty ktora oznacza ze masz wiadomosc na u2u. przeczytaj ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 dobrze przeczytałem ... czy teraz pomożesz mi znaleść \"Gravity\" i \"Smoke\" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Jeszcze zastosoj się do punktu #1:) Temacik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 zrobiłem to czy TERAZ mi pomożesz ? :] byłbym Ci bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 3dsmax > help > User Reference Create panel > Space Warps > Forces > Object Type rollout > Gravity Material Editor > Maps rollout > Click a Map button. > Material/Map Browser > Smoke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 takie proste a tak długo się męczyłem żeby to znaleść heh dzięki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 ej wiesz co , chodziło ni o parametry tego \"smoke\" :P bo ty mi podałeś gdzie znajduję się mapa ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 `try Forest try...` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@szyn Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 dobra ok dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi