jarox Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Witam. Jaka jest różnica między tymi 2 opcjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Przy skalowaniu prostokąta odległości między skalowanymi a bazowymi bokami są proporcjonalne (czyli rosną nie o taką samą odległość). Outline zachowuje stałą odległość między bokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 (edytowane) dzięki, teraz już rozumie Edytowane 12 Luty 2010 przez jarox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 rozumieM , nie rozumie , nie rozumię Błagam, wystarczy że poseł Wassermann kaleczy naszą mowę, trzymajmy jakiś poziom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 (edytowane) To nie jest forum poprawnej polszczyzny, a pomylić każdy się może. Edytowane 12 Luty 2010 przez jarox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 jak w dodawaniu reputacji piszecie mi "pier*ony polonista" to słowo polonista zamykajcie w cudzysłów, aby podkreślić, iż to ironia. Sam robię byki a z interpunkcją wziąłem rozwód już dawno, ale te "rozumie i rozumię" to porażka i padaka nad którą nie mogę przejść obojętnie. rozumięcie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 21 Luty 2010 Autor Share Napisano 21 Luty 2010 Czy to się Tobie podoba czy nie jak kto pisze to jest najmniej ważne. Ja zadałem pytanie w sprawie maxa a nie z zasad ortografii. Widziałem tu jakiś post, w którym ktoś napisał "foldeże" również to razi ale po co zwracać uwagę i zaśmiecać forum. Są być może tu również osoby z dysleksją i one nie mogą zadać pytania bo obniżają poziom? O poziomie to raczej powinny tutaj świadczyć odpowiedzi na zadane pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 ha ha ha , dysleksja, wymysł tych, którzy nie potrafią pisać tak jak należy. To, że jest to forum graficzne i pytałeś o maxa, nie zwalnia Cię z obowiązku pisania poprawną polszczyzną. A może swojemu przyszłemu dziecku powiesz, że jesteśmy u siebie w domu, więc można mówić jak się chce...ale za zewnątrz bądźmy poprawni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 jarox, włazisz tu i od razu robisz gnój. Uszanuj tych, którzy są tu codziennie od kilku lat, a nie od miesiąca. Zwłaszcza że pewnie za miesiąc już Cię tu nie będzie a smród po Tobie zostanie na wieki. To jest forum dla grafików a nie dyslektyków z wyboru. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 (edytowane) No i po co tyle zamieszania o jedno słowo. Jak już chodzi o ścisłość mkeruj to przed "że" powinien być przecinek:) Drakul ja nie piszę jak mi się podoba, tylko po prostu się pomyliłem. Zresztą temat był już dawno zamknięty. Edytowane 22 Luty 2010 przez jarox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 jarox, to że piszesz mi PMy z inwektywami, najlepiej o Tobie nie świadczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 Bo niepotrzebnie tu na mnie najeżdżacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 jak to niepotrzebnie? jestem przekonany, że już nie napiszesz "ja rozumie" albo "ja rozumię". Może nigdy nie będziesz dobry w CG, ale przynajmniej zmniejszysz zakres dysortografii i dysleksji ;) to forum powstało, aby ludzie stawali się lepsi w tej czy innej dziedzinie. Często trzeba zebrać worek C&C ostrych i nieprzyjemnych, ale potraktować to jako naukę a nie atak. Jak będziesz tak się sadził i bluźnił w pmach to prześlemy co trzeba komu trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 W sumie racja. To słowo już napewno zapamiętam:) A w PM raz tylko napisałem coś jednej z osób, ponieważ przesadził ze swoją wypowiedzią. Moim celem na tym forum nie jest obrażać kogoś, czy się kłócić, tylko zdobywać informacje potrzebne do dalszej nauki 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 To forum będzie w takim stanie, w jakim my sami je utrzymamy. Trafiłeś tu tylko dlatego, że takie typy jak Hynol i zdeno włażą tu codziennie i pomagają noobom. Dlatego jest to najlepsze forum o 3D po polsku. Nie dziw się naszej reakcji, skoro zacząłeś śmiecić - nie tolerujemy tego, bo nie - i już. Nie wiem czy jesteś z Polski, ale na tym forum piszemy po polsku. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 23 Luty 2010 Autor Share Napisano 23 Luty 2010 Ok. Mnie również zależy, żeby forum było dalej na poziomie i profesjonalne, więc już najlepiej zamknijmy ten temat i niepotrzebny spór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi