Napisano 12 Luty 201015 l Przy skalowaniu prostokąta odległości między skalowanymi a bazowymi bokami są proporcjonalne (czyli rosną nie o taką samą odległość). Outline zachowuje stałą odległość między bokami.
Napisano 12 Luty 201015 l rozumieM , nie rozumie , nie rozumię Błagam, wystarczy że poseł Wassermann kaleczy naszą mowę, trzymajmy jakiś poziom.
Napisano 12 Luty 201015 l Autor To nie jest forum poprawnej polszczyzny, a pomylić każdy się może. Edytowane 12 Luty 201015 l przez jarox
Napisano 21 Luty 201015 l jak w dodawaniu reputacji piszecie mi "pier*ony polonista" to słowo polonista zamykajcie w cudzysłów, aby podkreślić, iż to ironia. Sam robię byki a z interpunkcją wziąłem rozwód już dawno, ale te "rozumie i rozumię" to porażka i padaka nad którą nie mogę przejść obojętnie. rozumięcie?
Napisano 21 Luty 201015 l Autor Czy to się Tobie podoba czy nie jak kto pisze to jest najmniej ważne. Ja zadałem pytanie w sprawie maxa a nie z zasad ortografii. Widziałem tu jakiś post, w którym ktoś napisał "foldeże" również to razi ale po co zwracać uwagę i zaśmiecać forum. Są być może tu również osoby z dysleksją i one nie mogą zadać pytania bo obniżają poziom? O poziomie to raczej powinny tutaj świadczyć odpowiedzi na zadane pytanie.
Napisano 21 Luty 201015 l ha ha ha , dysleksja, wymysł tych, którzy nie potrafią pisać tak jak należy. To, że jest to forum graficzne i pytałeś o maxa, nie zwalnia Cię z obowiązku pisania poprawną polszczyzną. A może swojemu przyszłemu dziecku powiesz, że jesteśmy u siebie w domu, więc można mówić jak się chce...ale za zewnątrz bądźmy poprawni?
Napisano 22 Luty 201015 l jarox, włazisz tu i od razu robisz gnój. Uszanuj tych, którzy są tu codziennie od kilku lat, a nie od miesiąca. Zwłaszcza że pewnie za miesiąc już Cię tu nie będzie a smród po Tobie zostanie na wieki. To jest forum dla grafików a nie dyslektyków z wyboru. Pozdro
Napisano 22 Luty 201015 l Autor No i po co tyle zamieszania o jedno słowo. Jak już chodzi o ścisłość mkeruj to przed "że" powinien być przecinek:) Drakul ja nie piszę jak mi się podoba, tylko po prostu się pomyliłem. Zresztą temat był już dawno zamknięty. Edytowane 22 Luty 201015 l przez jarox
Napisano 23 Luty 201015 l jak to niepotrzebnie? jestem przekonany, że już nie napiszesz "ja rozumie" albo "ja rozumię". Może nigdy nie będziesz dobry w CG, ale przynajmniej zmniejszysz zakres dysortografii i dysleksji ;) to forum powstało, aby ludzie stawali się lepsi w tej czy innej dziedzinie. Często trzeba zebrać worek C&C ostrych i nieprzyjemnych, ale potraktować to jako naukę a nie atak. Jak będziesz tak się sadził i bluźnił w pmach to prześlemy co trzeba komu trzeba.
Napisano 23 Luty 201015 l Autor W sumie racja. To słowo już napewno zapamiętam:) A w PM raz tylko napisałem coś jednej z osób, ponieważ przesadził ze swoją wypowiedzią. Moim celem na tym forum nie jest obrażać kogoś, czy się kłócić, tylko zdobywać informacje potrzebne do dalszej nauki 3d.
Napisano 23 Luty 201015 l To forum będzie w takim stanie, w jakim my sami je utrzymamy. Trafiłeś tu tylko dlatego, że takie typy jak Hynol i zdeno włażą tu codziennie i pomagają noobom. Dlatego jest to najlepsze forum o 3D po polsku. Nie dziw się naszej reakcji, skoro zacząłeś śmiecić - nie tolerujemy tego, bo nie - i już. Nie wiem czy jesteś z Polski, ale na tym forum piszemy po polsku. Pozdro
Napisano 23 Luty 201015 l Autor Ok. Mnie również zależy, żeby forum było dalej na poziomie i profesjonalne, więc już najlepiej zamknijmy ten temat i niepotrzebny spór.