Mr Pank Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 To już jest praca końcowa i większość wie z jakiego to filmu mógłbym jeszcze dużo pozmieniać i dodać pare drobiazgów ale komp mi wysiada .Ledwo co wypluł z siebie ten render ale myśle że nie wyląda najgorzej. PS. Panie Gospodarzu czy w końcu zasłurzyłem na swoją \'Galerie\'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Modeling średni, widać niedociągnięcia, jescze gorzej z teksturami i oświetleniem, wygląda jakby miał nałożone tylko standardowe kolorki z palety maxowej. Rozumiem, że Ci komp wysiadal przy liczbie poly, ale mogleś posiedziec nad oswietleniem i teksturami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 jak wyzej + nieciekawe i malo dynamiczne ujecie. Pozdrawiam Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 materiały! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 i nogi z plasteliny, i nieostrość obrazu... po co tak ciasno go kadrujesz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 materialy i te nogi to faktycznie jak kawal plasteliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 a tu zostaly wogole uzyte jakiekolwiek materiały? czy tylko zwykly kolorek z palety RGB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 Kocham ten film! 8D. nawet kiedyś zastanawiałem się czy by tego złoma nie wymodelować.... niestety ten rend mi nie podchodzi, jak już ktos wspomniał, ujęcie nieciekawe... pojazd wygląda jak by był zabawką, a nie maszynką do zabijania. materiały, ujęcie, modeling, światło, otoczenie. reszta świetna ^_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Nogi jak z gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 Ja mam pytanie: jakich to mialo byc rozmiarow? Bo teraz wydaje sie miec 80 cm wysokosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 hm, o ile dobrze kojarzę to chyba powinno mieć jakieś 3 metry, ale głowy nie daje co do oceny: oświetlenie - mogłeś chociaż dać cienie Area Shadow i do tego np. skylight. Podłoże jakieś kamieniste i już by było lepiej. No i to co mówili poprzednicy - MATERIAŁY! ile polygonów ma scenka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 1 Maj 2004 Share Napisano 1 Maj 2004 ERB: jakieś 3-4 metry wysokości. w filmie, między podłożem a korpusem lajtowo mieścił się samochód osobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 a nie moglbys zrobic z tego bardziej \"oryginalna\" kopie... czyli jakim illustratorem... i np. wstawic do tej koncowej sceny w muzeum...czy tam gdzie to sie dzialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Ano.. dla mnie też jest jeszcze duzo do zrobienia i na pewno nie jest to finished work... ale spoko. Rozumiem ze nie wszystko od razu. Skoro potrafisz juz taki modelik zrobić, to teraz podciągnij się trochę z materiałów, poczytaj tu i tam, a będzie dobrze... sam pewno wiesz, że realizmu tu zbyt wiele nie ma. Brakuje rdzy, odrapań, pzebarwień, odprysków, wgnieceń.. bla bla bla... A inspiracja tej pracy to czysta poezja i dobry wybór z Towjej strony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi